Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 12 Ekim 2022 #1 Steam'de şu an 37 TL'den satılıyor. Bu fiyata değer mi? Save 80% on CODE VEIN on Steam In the face of certain death, we rise. Team up and embark on a journey to the ends of hell to unlock your past and escape your living nightmare in CODE VEIN. store.steampowered.com
Steam'de şu an 37 TL'den satılıyor. Bu fiyata değer mi? Save 80% on CODE VEIN on Steam In the face of certain death, we rise. Team up and embark on a journey to the ends of hell to unlock your past and escape your living nightmare in CODE VEIN. store.steampowered.com
Cengizhan DOLAK Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 553 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #2 Demosu var bence deneyerek en iyi sonuca varabilirsin
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 12 Ekim 2022 #3 Cengizhan DOLAK dedi: Demosu var bence deneyerek en iyi sonuca varabilirsin Genişletmek için tıkla... Demo için indirmekle uğraşmak istemiyorum açıkçası hocam. 9 GB boyutu varmış, indiriyorum bakalım.
Cengizhan DOLAK dedi: Demosu var bence deneyerek en iyi sonuca varabilirsin Genişletmek için tıkla... Demo için indirmekle uğraşmak istemiyorum açıkçası hocam. 9 GB boyutu varmış, indiriyorum bakalım.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 Anime ve souls like mi? Dünyadaki belki de en alakasız 2 tür yan yana gelmiş. Bence alınmaz.