Code vein alınır mı?

Enzo St. John

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD
Steam indirimlerinde code vein 30 TL civarına düşmüş. Sizce alınır mı? Hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı soruyu soruyorum. YouTube'da izlediğim videolarda görsel olarak çok güzel gözüküyorda o karakteri geliştirip oyunda akana kadar sıkılıp kapatır mıyız esas cevabını aradığım soru bu.

5 saat falan oynadım, sıkmaya başlamıştı beni sildim, şu an Mortal Shell oynuyorum, onu önerebilirim, fiyat olarak hem daha ucuz.

Epic Games zamanında ücretsiz vermişti bir kere yükledim denedim alışkın olmadığım için epey zor gelmişti bu yüzden oyunu oynamayı başka zamana ertelemiştim. Sanırım elimin alışması gerekiyor.

İkisi de Souls-like oyun, Code Vein bosslar haricinde Mortal Shell'e göre daha kolay, o yüzden beni pek sarmadı, oynanış olarak sıktı, Mortal Shell daha zor, oynanış olarak daha keyifli, 12.50 TL'nin hakkını veren bir yapım bana göre.

Yorumunuz için teşekkürler muhtemelen Mortal Shell'i ilk fırsatta deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…