U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #1 Code::Blocks IDE ile C programını derlerken bu hata mesajını almaktayım. Kodlarımı düzenledim fakat devam etmekte. Bu arada programı SU olarak kullanıyorum. SU olarak daha önce bu sorunu yaşamadım. Bir bilginiz var mı? Son düzenleme: 26 Aralık 2020
Code::Blocks IDE ile C programını derlerken bu hata mesajını almaktayım. Kodlarımı düzenledim fakat devam etmekte. Bu arada programı SU olarak kullanıyorum. SU olarak daha önce bu sorunu yaşamadım. Bir bilginiz var mı?
Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 26 Aralık 2020 #2 Build etmeden çalıştıramazsınız. Build etmek ister misiniz diye soruyor. Evet deyip çalıştırabilirsiniz. Son düzenleme: 26 Aralık 2020
Build etmeden çalıştıramazsınız. Build etmek ister misiniz diye soruyor. Evet deyip çalıştırabilirsiniz.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #3 Loxyko dedi: Built etmeden çalıştıramazsınız. Built etmek ister misiniz diye soruyor. Evet deyip çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi de, kaç kere o dediğinizi yaptım, fakat hiçbir tepki vermiyor. Sadece hata mesajı kapanıyor.
Loxyko dedi: Built etmeden çalıştıramazsınız. Built etmek ister misiniz diye soruyor. Evet deyip çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi de, kaç kere o dediğinizi yaptım, fakat hiçbir tepki vermiyor. Sadece hata mesajı kapanıyor.
Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 26 Aralık 2020 #4 User not found dedi: İyi de, kaç kere o dediğinizi yaptım, fakat hiçbir tepki vermiyor. Sadece hata mesajı kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece build alıyorsunuz çünkü. Build ettikten sonra çalıştırın. Son düzenleme: 26 Aralık 2020
User not found dedi: İyi de, kaç kere o dediğinizi yaptım, fakat hiçbir tepki vermiyor. Sadece hata mesajı kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece build alıyorsunuz çünkü. Build ettikten sonra çalıştırın.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #5 Loxyko dedi: Sadece built alıyorsunuz çünkü. Built ettikten sonra çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmıyor, yine aynı hata mesajını gösteriyor.
Loxyko dedi: Sadece built alıyorsunuz çünkü. Built ettikten sonra çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmıyor, yine aynı hata mesajını gösteriyor.
Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 26 Aralık 2020 #6 User not found dedi: Çalıştırmıyor, yine aynı hata mesajını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman neden olduğunu bilmiyorum. Code Block kullanmanız zorunlu değilse DevC++ öneririm.
User not found dedi: Çalıştırmıyor, yine aynı hata mesajını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman neden olduğunu bilmiyorum. Code Block kullanmanız zorunlu değilse DevC++ öneririm.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #7 Loxyko dedi: O zaman neden olduğunu bilmiyorum. Code Block kullanmanız zorunlu değilse DevC++ öneririm. Genişletmek için tıkla... Sanırım Debian için yayımladığı bir sürüm yok. Yardım çabalarınız için teşekkürler.
Loxyko dedi: O zaman neden olduğunu bilmiyorum. Code Block kullanmanız zorunlu değilse DevC++ öneririm. Genişletmek için tıkla... Sanırım Debian için yayımladığı bir sürüm yok. Yardım çabalarınız için teşekkürler.