Arda18765 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #1 Eskiden normal videolar izliyordum. Şimdi açılmıyor. Codec bulunamadı hatası veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Hiçbir programda açılmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4 KB · Görüntüleme: 256
Eskiden normal videolar izliyordum. Şimdi açılmıyor. Codec bulunamadı hatası veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Hiçbir programda açılmıyor.
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 4 Haziran 2017 #2 K-Lite Mega Codec Pack'i yüklemenizi tavsiye ederim. Link: Download K-Lite Codec Pack
Arda18765 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2017 #3 Tamam sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir artık. Eğer sizde codecler yüklüyse Media Player açılmıyorsa VLC media player kurun sorunsuz açılacaktır.
Tamam sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir artık. Eğer sizde codecler yüklüyse Media Player açılmıyorsa VLC media player kurun sorunsuz açılacaktır.