Oyunun kendi sitesi olduğuna göre?Pek bir seçenek yokmuş ancak bir kaç tanesine sahip değilim. Site güvenilir mi ?
Güvenilir, oyunların yapımcısının sitesi zaten.Pek bir seçenek yokmuş ancak bir kaç tanesine sahip değilim. Site güvenilir mi ?
Sanmam pek meraklısı yok çoğu kişi simülasyon olunca beğenmeyip iade ediyor, öyle bir algı var ki FH4 ile karşılaştırılıyor daha kolay diye öne geçiyor.....Aslında F1 2020'yi 19 kişi daha alsa güzel bir grid oluşturabiliriz. 36 lira çıkmaz mı herkesten?
FH4'ü üzerine para verseler dahi oynamam. Oyunun hiçbir güzel yanı yok. Arada günümüz araçlarını test etmek için girip oynanabilir fakat hiç zevk vermiyor, çok sıradan.Sanmam pek meraklısı yok çoğu kişi simülasyon olunca beğenmeyip iade ediyor, öyle bir algı var ki FH4 ile karşılaştırılıyor daha kolay diye öne geçiyor.....
Halbuki arada Arcade, simülasyon ayrımı denen bir yol var.
F1 2020 zaten bu fiyata düşmüştü. Meraklısı o zaman almıştır.Aslında F1 2020'yi 19 kişi daha alsa güzel bir grid oluşturabiliriz. 36 lira çıkmaz mı herkesten?
Ben de Steam'den 36 liraya almıştım. Maksimum bu kadar düşüyor. Zaten Haziran'da 2021 çıkacağından dolayı fiyatlar iyice düşüyor.F1 2020 zaten bu fiyata düşmüştü. Meraklısı o zaman almıştır.
Sadece F1 2020'ye baktım ama daha önce Steam'de yapılan indirimlerden daha fazla olduğunu sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.