Codex64.dll nedir?

Ne diye algıladı? Hacktool vs. mi?

Hatırlamıyorum, gece uyumadan önce yapmıştım. Galiba öyle bir şeydi.
@Shaw Dickerson hocam şimdi Codex dosyası olmadan oyun açılmıyor, internetten manuel olarak indirdiğimde uymuyor hata veriyor(sanırım her oyunun farklı).
Ne yapayım sileyim mi oyunu? Yoksa virüssüz uyacak bir Codex dosyası bulmam mümkün mü?
Aslında bilinen bir kaynaktan indirdim daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı bu kaynakta.
1647159966825.png

Son düzenleme:
Hatırlamıyorum, gece uyumadan önce yapmıştım. Galiba öyle bir şeydi.
@Shaw Dickerson hocam şimdi Codex dosyası olmadan oyun açılmıyor, internetten manuel olarak indirdiğimde uymuyor hata veriyor(sanırım her oyunun farklı).
Ne yapayım sileyim mi oyunu? Yoksa virüssüz uyacak bir Codex dosyası bulmam mümkün mü?
Aslında bilinen bir kaynaktan indirdim daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı bu kaynakta.
Eki Görüntüle 1330594
Sildiğin .dll dosyası gerekli.

Eğer ki Steam'den geçiyorsanız oyuna dosya bütünlüğünü doğrulayın eksik dosyaları Steam otomatik olarak indiricektir.

Hocam windows defender crack dosyasını silmiş yani dosya adından crack dosyası olduğunu düşünüyorum. Defendera girip karantinada olan dosyayı geri yüklemeniz gerekiyor. Bunun için oyunu baştan kurmanıza gerek yok. Virüs ve tehdit korumasına girip koruma geçmişi kısmına tıklayıp bahsettiğiniz dosyaya tıklayıp geri yükle seçeneğini seçin. Oyuna girememe hatası o dosyadan kaynaklanıyor onu geri yükleyin. Dosya virüslü mü onu bilmem detaylı tarama yapın onun için.

Son düzenleme:
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar, yabancı bir arkadaş uyumlu bir fix oluşturmuş VirusTotal'de vs hiçbir sorun gözükmüyor. Link paylaşmam galiba doğru değil yardım isteyen olursa bir şekilde iletişime geçeriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı