Elinize sağlık artık geçici projelerim için JSfiddle kullanmayacağımMerhabalar sizlere yeni ufak projemden bahsetmek istiyorum. HTML + CSS + JavaScript kodlarını Online olarak çalıştıran bir web uygulamasıdır. Hatalar, eksikler, zaafiyetler olabilir. Eğer denk gelirse bana bildirirseniz çok sevinirim görüşlerinizi bekliyorum
Bunun olması normal çünkü iframe üzerinde html dökümanı oluşturuyor ve bunun stillendirmesini yapmak kod editöründe fonksiyonel hata oluşturur.Ek olarak gece modunda önizleme kısmı beyaz olarak kalıyor.
Dikkate alacağım.Bu tarz web uygulamalarda container yapısı kullanmak mantıksız, kullanabileceğiniz çokça alanı nedensiz yere boş bırakmışsınız. Editörlerin daha geniş olması işlevsellik açısından daha yararlı olacaktır.
Bu dediğinizi anlamadım resimle örnekler misiniz?Editör olarak Ace.js kütüphanesinden yararlanmışsınız, bu bağlamda ace.js html5 ve css3 temelli bir kütüphane olmadığından content icon seçimleri hatalı.
Bunu da anlamadım geniş olarak açıklamaya ihtiyacım var örnekler ile.Son olarak bu tarz editörlerde içerik tamamen paylaşılabiliyor, yani kullanıcı yazdığını içeriği bir başkasına aktarabiliyor. Kendinizi ve projenezi geliştirmek adına bir sonraki adım olarak bu özelliği ekleyebilirsiniz.
Hocam güzel fikirleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alarak ReactJS ile 0 dan hazırlıyorum.HTML ve CSS kısımları için HTML5 ve CSS3 iconlarını kullanmışsınız, fakat ace.js daha önceki versiyonları da destekleyen bir kütüphane. Yani spesifik bir versiyonu belirtmiş gibi olmuşsunuz fakat kullandığınız kütüphane önceki versiyonları da destekliyor.
Bahsettiğim özellik şu; codepen, jsfiddle gibi bilindik platformları örnek alırsak, platformda yazdığınız kodları prod olarak paylaşabiliyorsunuz. Yani kullanıcı yazdığını içeriğin önizleme kısmını ya da tamamen kod kısmını paylaşabiliyor.
Teknik açıdan iframe üzerinde gerçekleşenin olması normal kabul edilebilir, fakat kullanıcıya dark mod üzerinde tamamen beyaz bir alan sunmak dark mod mantığına ters düşüyor. Bence çözebileceğiniz bir sorun.
Zaten timeout a göre sonra görebiliyorsun otomatik çalışıyor. Ace editor deki suggesitonlar sanırım eksik kaldı Monaco editor deneyeceğim.Eki Görüntüle 933005
Auto-Complete suggestionlar cok verimli calismiyor. Ayrica yazdigim kodun onizlemesini calistir butonuna basmadan belli bir timeout sonunda gorebilmeliyim. Console yok. Bunlar da benim gorebildiklerim.