CoD'un Advanced Warfare'dan sonra çıkardığı hikayeli oyunlar hangileri?

Ek olarak son çıkan Modern Warfare'da var ama WWII almanızı tavsiye etmem 4-5 saatte biten formalite icabı konulmuş bir hikaye modu var BO3'ün de hikayesi çok iyi değil ama WWII den iyidir.
Hikaye için BO3 almanızı önermiyorum. Hikaye olarak çok zayıf kalıyor BO3. WWII veya Infinite Warfare alabilirsiniz.
WWII çok kısa, BO 3 kötü hikaye, IW ise CoD serisinin en çok eleştirilen oyunu.
Mayına basmış gibi hissettim.
En azından 4 saate bitmiyor Online kısmı da dolu değil vereceği parayla kalacak aynı şey BO3 ün Multiplayer ı için de geçerli infinite warfare yada modern warfare en doğru seçim olur.

MW'nin ilk versiyonunu yıllar önce oynamıştım. 5 kere falan bitirmiştim. Tekrar aynı oyunu oynamak istemedim. Multiplayer modunda 2.500 saat geçirmiştim eskiden.

Hocam karıştırıyorsunuz sanırım benim dediğim geçen sene çıkmış olan yeni oyun CoD4 ile alakası yok.

COD oyunları çok pahalı. Ben indirim bekliyorum yıllar sonra almayı bekliyorum. COD oyunlarına verilmez o paralar. İndirim bekleyin. Para için yapılan oyun serisi. İyi grafik bekliycen sade. Çoktan bitirilmesi gereken seri. Para için bitirmiyorlar. Yani yeni oyun yapıyorlar her yıl. Online kısmı vasattır. Battlefield göre.

Hocam karıştırıyorsunuz sanırım benim dediğim geçen sene çıkmış olan yeni oyun CoD4 ile alakası yok.

Ben Remastered sandım. İsmini aynı koymaları biraz yanıltıcı olabiliyor. Hikaye modunu öneriyor musunuz yeni MW'nin peki ? En iyisi o ise aralarında, onu alayım.

CoD'un son oyunlarınızı oynamanız yerine Titanfall 2 oynamanızı öneririm.
Vince Zampella'dan devam et diyorsunuz. Mantıklı, ama önce CoD alıcam galiba.

Ben Remastered sandım. İsmini aynı koymaları biraz yanıltıcı olabiliyor. Hikaye modunu öneriyor musunuz yeni MW'nin peki ? En iyisi o ise aralarında, onu alayım.
Hikayesi eski oyunlar kadar iyi değil tabi ama fena değil kesinlikle CoD4'ün öncesini anlatıyor çok güzel göndermeleri var Online tarafı da çok iyi en son çıkan CoD oyunu zaten.

Hikayesi eski oyunlar kadar iyi değil tabii ama fena değil kesinlikle CoD4'ün öncesini anlatıyor çok güzel göndermeleri var Online tarafı da çok iyi en son çıkan CoD oyunu zaten.

Baktım şimdi. Fiyatı fazla tuzlu çıktı. Biraz bekleyeyim ben onun için. O arada BO3 oynayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…