Çöken bilgisayardan veri kurtarmak

Etchddroid indir, onunla yaz. Dikkat et, yazarken bağlantı kopmasın, disk zarar görüyor sonra.

Onu denedim sürekli yanıt vermiyor diyip çöküyor bir de USB to ISO 2 diye bir program indirdim fakat indirince USB'yi görmüyordu. Başka bildiğiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu denedim sürekli yanıt vermiyor diyip çöküyor bir de USB to ISO 2 diye bir program indirdim fakat indirince USB'yi görmüyordu. başka bildiğiniz var mı?
Evde farklı bir cihaz varsa onunla deneyin EtchdDroid'i. USB belleği biçimlendirip, öyle deneyebilirsiniz diğer programı.

IPhone'de mevcut mu o program? Akşam babam geldiğinde ondan denerim varsa.
Muhtemelen hayır, Android yazdırma API'nı kullanıyor diye biliyorum. Birtakım sanal makine uygulamaları var Android için, onların içinde uygulamayı çalıştırıp yazmayı veya EtchdDroid'in eski sürümleri internette arayarak onlarla yazmayı deneyebilirsiniz.
@Woex EtchdDroid 2018 bununla deneyebilirsin. Bir farkı olmaz, aynı işlemler Pardus içinde gerekli.

IPhone'de mevcut mu o program? Akşam babam geldiğinde ondan denerim varsa.

Pardus'u indirdikden sonra bicimlendirmek gerekecek mi?

Komut ekranından da dosyalarınızı kopyalayabilirsiniz. Windows açılırken hata verdiğinde gelişmiş seçeneklerden komut ekranına girin sonrasında komutlarla flash belleğinize kopyalaya bilirsiniz dosyalarınızı.Komut ekranına gelince tekrar mesaj atın komutlar için yardımcı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…