Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.648 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #1 Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi?
c4gin Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Evet bende de öyle az önce bende konu açtım aynı şekilde.
Draxels Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bende çökmedi :q Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bende çökmedi :q
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #5 Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Reisim ya Steam'e de el attı.
Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Reisim ya Steam'e de el attı.
Emir Karasu Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Rocket League'deyken çöktü. Çıtırdan altıma bıraktım hacklendik mi diye.
Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Rocket League'deyken çöktü. Çıtırdan altıma bıraktım hacklendik mi diye.
E erdembhc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Swearr dedi: Reisim ya Steam'e de el attı. Genişletmek için tıkla... Hayır olamaz
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.957 Çözümler 9 7 Ağustos 2024 #8 İndirme yapabiliyorum ama profil, arkadaşlar gibi şeylere giremiyorum bir sorun olduğu kesin.
Chupacabra1332 Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 28 Çözümler 1 Yer Azerbaycan, Sumgait Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #9 Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Azerbaycanda da durum aynı.
Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Azerbaycanda da durum aynı.
oEnesQLF Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #10 Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... 15 20 dakikaya düzelir çarşamba gecesi bakıma giriyor
Croxie dedi: Steam'de herhangi bir işlem yapamıyorum, ağ hatası veriyor. Sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... 15 20 dakikaya düzelir çarşamba gecesi bakıma giriyor