Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.798 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #11 Salıyı çarşambaya bağlayan gece de kısa süreli bakım oluyor. O yüzden böyle bir konu açmadan bugün hangi gün olduğuna bakalım arkadaşlar.
Salıyı çarşambaya bağlayan gece de kısa süreli bakım oluyor. O yüzden böyle bir konu açmadan bugün hangi gün olduğuna bakalım arkadaşlar.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.999 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2025 #12 Her hafta düzenli bakım yapılıyor işte. En en en kötü senaryoda sabaha düzeltirler.
Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #13 Hxrea dedi: Salıyı çarşambaya bağlayan gece de kısa süreli bakım oluyor. O yüzden böyle bir konu açmadan bugün hangi gün olduğuna bakalım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Bilgim yoktu arkadaşım şuan biliyorum bunun nesi sorun anlamadım.
Hxrea dedi: Salıyı çarşambaya bağlayan gece de kısa süreli bakım oluyor. O yüzden böyle bir konu açmadan bugün hangi gün olduğuna bakalım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Bilgim yoktu arkadaşım şuan biliyorum bunun nesi sorun anlamadım.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.798 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #14 Naom dedi: Bilgim yoktu arkadaşım şuan biliyorum bunun nesi sorun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgin olmayabilir doğrudur. Ancak her hafta forumda bu konuların açılması can sıkmaya başlıyor doğal olarak. Bununla ilgili bir öneri konusu açmıştım fakat pek umursanmadı. https://www.technopat.net/sosyal/konu/steam-coektue-mue-konularina-coezuem-uygulanmali.3776427/
Naom dedi: Bilgim yoktu arkadaşım şuan biliyorum bunun nesi sorun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgin olmayabilir doğrudur. Ancak her hafta forumda bu konuların açılması can sıkmaya başlıyor doğal olarak. Bununla ilgili bir öneri konusu açmıştım fakat pek umursanmadı. https://www.technopat.net/sosyal/konu/steam-coektue-mue-konularina-coezuem-uygulanmali.3776427/
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 704 Çözümler 2 30 Temmuz 2025 #15 Forumun en başına kocaman harflerle her salıyi çarşambaya bağlayan gece bakım olduğunu yazsınlar. Her seferinde aynı sorular.
Forumun en başına kocaman harflerle her salıyi çarşambaya bağlayan gece bakım olduğunu yazsınlar. Her seferinde aynı sorular.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.499 Çözümler 145 30 Temmuz 2025 #16 Her haftanın olmazsa olmaz konusu tekrar açılmış.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.798 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #17 Lusadris dedi: Her haftanın olmazsa olmaz konusu tekrar açılmış. Genişletmek için tıkla... E platform çökmüş yani, neden böyle diyorsunuz alındım gücendim.
Lusadris dedi: Her haftanın olmazsa olmaz konusu tekrar açılmış. Genişletmek için tıkla... E platform çökmüş yani, neden böyle diyorsunuz alındım gücendim.
AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 303 Yer Türkiye 30 Temmuz 2025 #18 Duyduğuma göre salı ve çarşamba günleri bakım oluyormuş ondandır.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #20 333365 dedi: Salıyı-Çarşambaya bağlayan gece, klasik bakım. 1 saate düzelir. Genişletmek için tıkla... Her hafta 15-20 dakika arasında yeniden düzeliyor. 1 saat sürmüyor.
333365 dedi: Salıyı-Çarşambaya bağlayan gece, klasik bakım. 1 saate düzelir. Genişletmek için tıkla... Her hafta 15-20 dakika arasında yeniden düzeliyor. 1 saat sürmüyor.