the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 İndirmiyor arkadaşlar görselden görüleceği üzerine. Sizde de var mı acaba bu sorun? Not: Arada başlıyor, bir daha 0 oluyor. İstikrarsız bayağı, internetim normal gayet. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-09-04 saat 20.08.05_0b8df70a.jpg 85,7 KB · Görüntüleme: 45
İndirmiyor arkadaşlar görselden görüleceği üzerine. Sizde de var mı acaba bu sorun? Not: Arada başlıyor, bir daha 0 oluyor. İstikrarsız bayağı, internetim normal gayet.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.491 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #2 the_darkeness dedi: İndirmiyor arkadaşlar görselden görüleceği üzerine. Sizde de var mı acaba bu sorun? Not: Arada başlıyor, bir daha 0 oluyor. İstikrarsız bayağı, internetim normal gayet. Genişletmek için tıkla... Minecraft Dungeons indiriyorum şu anda bende de var. Arada başlıyor çatır çatır indiriyor sonra bir anda duruyor.
the_darkeness dedi: İndirmiyor arkadaşlar görselden görüleceği üzerine. Sizde de var mı acaba bu sorun? Not: Arada başlıyor, bir daha 0 oluyor. İstikrarsız bayağı, internetim normal gayet. Genişletmek için tıkla... Minecraft Dungeons indiriyorum şu anda bende de var. Arada başlıyor çatır çatır indiriyor sonra bir anda duruyor.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.867 Çözümler 6 4 Eylül 2025 #3 Hollow Knight diye bir şey çıkmış, ne bilmiyorum sanırım onun bu gereksiz hypeı çökertti.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.901 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 Hollow Knight Silksong kaynaklı yoğunluktan olabilir, Steam'i bilmiyorum ama Xbox tarafında genel olarak uygulamayı etkiledi yoğunluk.
Hollow Knight Silksong kaynaklı yoğunluktan olabilir, Steam'i bilmiyorum ama Xbox tarafında genel olarak uygulamayı etkiledi yoğunluk.
the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #5 TheMaZi dedi: Minecraft Dungeons indiriyorum şu anda bende de var. Arada başlıyor çatır çatır indiriyor sonra bir anda duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aynısı. Hiroo dedi: Hollow Knight diye bir şey çıkmış, ne bilmiyorum sanırım onun bu gereksiz hypeı çökertti. Genişletmek için tıkla... Oynamadan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorumda normal oyun yani işte
TheMaZi dedi: Minecraft Dungeons indiriyorum şu anda bende de var. Arada başlıyor çatır çatır indiriyor sonra bir anda duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aynısı. Hiroo dedi: Hollow Knight diye bir şey çıkmış, ne bilmiyorum sanırım onun bu gereksiz hypeı çökertti. Genişletmek için tıkla... Oynamadan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorumda normal oyun yani işte
vonnc Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Eylül 2025 #6 Steam ve Xbox ikisi de çökmüş durumda maalesef
Batisinyo Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #7 oyuna girdim oynanmıyo umarım server kaynaklıdır
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.144 Çözümler 40 Yer New York 4 Eylül 2025 #8 Genel bir sorun var maalesef.
the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #9 vonnc dedi: Steam ve Xbox ikisi de çökmüş durumda maalesef Genişletmek için tıkla... Batisinyo dedi: oyuna girdim oynanmıyo umarım server kaynaklıdır Genişletmek için tıkla... Andy deufresne dedi: Genel bir sorun var maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an normale döndü biraz. Bugün noluyor ya dünyada
vonnc dedi: Steam ve Xbox ikisi de çökmüş durumda maalesef Genişletmek için tıkla... Batisinyo dedi: oyuna girdim oynanmıyo umarım server kaynaklıdır Genişletmek için tıkla... Andy deufresne dedi: Genel bir sorun var maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an normale döndü biraz. Bugün noluyor ya dünyada
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.491 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #10 the_darkeness dedi: Şu an normale döndü biraz. Bugün ne oluyor ya dünyada Genişletmek için tıkla... Sabah Google çöktü, şimdi Xbox. Dünde 3 uygulama hacklendi...
the_darkeness dedi: Şu an normale döndü biraz. Bugün ne oluyor ya dünyada Genişletmek için tıkla... Sabah Google çöktü, şimdi Xbox. Dünde 3 uygulama hacklendi...