the_darkeness Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #11 Sorun bir daha başladı bir hevesim vardı söktü aldı resmen ya. TheMaZi dedi: Minecraft Dungeons indiriyorum şu anda bende de var. Arada başlıyor çatır çatır indiriyor sonra bir anda duruyor. Genişletmek için tıkla... Hala var mı hocam? Son düzenleme: 4 Eylül 2025
Sorun bir daha başladı bir hevesim vardı söktü aldı resmen ya. TheMaZi dedi: Minecraft Dungeons indiriyorum şu anda bende de var. Arada başlıyor çatır çatır indiriyor sonra bir anda duruyor. Genişletmek için tıkla... Hala var mı hocam?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.286 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #12 the_darkeness dedi: Sorun bir daha başladı bir hevesim vardı söktü aldı resmen ya. Hala var mı hocam? Genişletmek için tıkla... İndirme, yazdıktan 5 dakika sonra falan bitti ondan dolayı bilemiyorum şuan.
the_darkeness dedi: Sorun bir daha başladı bir hevesim vardı söktü aldı resmen ya. Hala var mı hocam? Genişletmek için tıkla... İndirme, yazdıktan 5 dakika sonra falan bitti ondan dolayı bilemiyorum şuan.