Whiterockjr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 Salı 09:00 #1 Steam'e girilmiyor. Deadlock oynarken bir anda dondu herkes, internetimde de sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 09:56
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 09:25 #2 Steam'e ben dahil olmak üzere çoğu arkadaşım şu an giremiyor büyük ihtimalle çöktü bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar var mı? Düzeltme: Çökme sorunu düzelmiştir bilginize. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 10:03
Steam'e ben dahil olmak üzere çoğu arkadaşım şu an giremiyor büyük ihtimalle çöktü bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar var mı? Düzeltme: Çökme sorunu düzelmiştir bilginize.
FurkanFatih34 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 09:32 #3 Bu sabah kalktım ve Steam hesabıma giriş yapamadım. Bayağı bir bekletti ekranda takılı kaldı sonra açıldı giriş yaptım ama yine Steam bekleme ekranında kaldı. Sizde de mi böyle? Steam sunucularımı çöktü acaba? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 10:04
Bu sabah kalktım ve Steam hesabıma giriş yapamadım. Bayağı bir bekletti ekranda takılı kaldı sonra açıldı giriş yaptım ama yine Steam bekleme ekranında kaldı. Sizde de mi böyle? Steam sunucularımı çöktü acaba?