KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul Salı 19:54 #61 5 dk. önce girmeye çalıştığımda girmedi. Hala da sıkıntılı girmiyor.
A ayydinemre Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 96 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:54 #62 Bende çok yavaş.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 484 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek Salı 19:54 #63 Stephen Küskü dedi: Benim de CS 2 bulut senkronize edemedi falan diyor oyuna geç giriyor bundan kaynaklı mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bulut senkronize edilemedi uyarısı oyundan çıkıp hemen Steam'i kapat yaptıysan yaşanıyordu. Ya da bulutun dolmuş olabilir.
Stephen Küskü dedi: Benim de CS 2 bulut senkronize edemedi falan diyor oyuna geç giriyor bundan kaynaklı mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bulut senkronize edilemedi uyarısı oyundan çıkıp hemen Steam'i kapat yaptıysan yaşanıyordu. Ya da bulutun dolmuş olabilir.
cihangirw Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:54 #64 bende giremiyorum steam açılmıyor dünya genelimi sorun ben giremiyorum saat 19:55
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:55 #65 cihangirw dedi: bende giremiyorum steam açılmıyor dünya genelimi sorun Genişletmek için tıkla... Evet hocam dünya geneli bir kesinti yaşanıyor.
cihangirw dedi: bende giremiyorum steam açılmıyor dünya genelimi sorun Genişletmek için tıkla... Evet hocam dünya geneli bir kesinti yaşanıyor.
M meisterow Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:55 #66 Yeni yeni kendine geliyor şu an çok yavaş birazdan düzelir gibi
0 07Eren Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:55 #67 cihangirw dedi: Bende giremiyorum Steam açılmıyor dünya genelimi sorun. Genişletmek için tıkla... Evet genel olarak sorun var. Arkadaşımda düzelmiş ama bende de sorun var.
cihangirw dedi: Bende giremiyorum Steam açılmıyor dünya genelimi sorun. Genişletmek için tıkla... Evet genel olarak sorun var. Arkadaşımda düzelmiş ama bende de sorun var.
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:56 #68 cihangirw dedi: Bende giremiyorum Steam açılmıyor dünya genelimi sorun. Genişletmek için tıkla... Dünya degil gezegen komple Steam'e giremiyor ;(
cihangirw dedi: Bende giremiyorum Steam açılmıyor dünya genelimi sorun. Genişletmek için tıkla... Dünya degil gezegen komple Steam'e giremiyor ;(
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 434 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:56 #69 cihangirw dedi: bende giremiyorum steam açılmıyor dünya genelimi sorun Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatmayı deneyin ve tekrardan açın muhtemelen steam (32 bit) benzeri bir ibare vardır görev yöneticisinde
cihangirw dedi: bende giremiyorum steam açılmıyor dünya genelimi sorun Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatmayı deneyin ve tekrardan açın muhtemelen steam (32 bit) benzeri bir ibare vardır görev yöneticisinde
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.872 Çözümler 41 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek Salı 19:58 #70 Düzeldi.