Steam Çöktü mü?

Yaklaşık 10-15 dakikadır bu şekilde. Sizde de durum aynı mı? Tarayıcıdan girerken bir sorun yok bu arada.

Düzeltme: Bildirim verdi. GPU hızlandırıcısını devre dışı bırakıp başlat seçeneğine tıklayınca açıldı.
2. Düzeltme: Steam bakım saatiymiş. @UmutMelihAkyol uyarı ve bilgilendirme için sağ olun hocam

Son düzenleme:
Bende açık Steam şu an. Bağlantı yok demiyor. Az önce de ETS2'yi güncelledim.

Kapat aç yapınca da açıldı. Steam şu an çökmüş değil.

Hocam? Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece, saat 01:00 suları... Kategoriye 1 dakikadır bakıyorum acaba mizah kategorisi mi diye.

Her hafta aynı gün, aynı saatlerde gelen o mistik konu.

Son düzenleme:
@ExellionTR, evet hocam. Her hafta aynı saatlerde bakım yapılıyor. Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece saat 01:00 saati itibariyle. genellikle 10 dakika, bazen 20 dakikaya uzayabiliyor.

Salı ve çarşamba arası geçişte Steam sunucuları bakıma alınıyor.

Bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için

@ExellionTR, evet hocam. Her hafta aynı saatlerde bakım yapılıyor. Salı'yı çarşamba'ya bağlayan gece saat 01:00 saati itibarıyla. Genellikle 10 dakika, bazen 20 dakikaya uzayabiliyor.

Genelde 12 - 12:30 civarında PC'yi kapatıp yatmış oluyorum hiç denk gelmemiştim . Sağ olun hocam bilgilendirme için

@ExellionTR, Steam sanırım kurulduğu günden bugüne kadar hep devam etti. Her hafta konusu aynı şekilde açılıyor. Sizi de takip ettiğim için galiba mizah olarak düşünmüştüm ilk başta.

@ExellionTR, Steam sanırım kurulduğu günden bugüne kadar hep devam etti. Her hafta konusu aynı şekilde açılıyor. Sizi de takip ettiğim için galiba mizah olarak düşünmüştüm ilk başta.

Bu saatlerde ilk kez denk geldim açıkçası, son 1 el BF6 atıp öyle yatayım dedim ama olmadı genelde 12 civarı oyunlarla işim biter, uyumasam bile forum, video vs. öyle vakit geçirip yatıyordum. Bu tür konulara birkaç kez denk gelmiştim ama pek dikkat etmedim. Bilgilenmiş olduk iyi oldu, bu konuyla ilgili ilk ve son konum oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…