G4me0ver Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:12 #31 asauult dedi: Epic Games düzeldi ama "sunuclar çevrimdışı" yazıyor şu an sizde durum nedir? Ben Fortnite oynuyorum diğer oyunlarda da durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Fortnite'ın sunucularında bir sıkıntı var. Diğer oyunlarda sunucu hatası yok. yaşar yiğit dedi: Genel bir çökme oldu. Yeni sezon kasım 1 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet kasım 1 doğru.
asauult dedi: Epic Games düzeldi ama "sunuclar çevrimdışı" yazıyor şu an sizde durum nedir? Ben Fortnite oynuyorum diğer oyunlarda da durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Fortnite'ın sunucularında bir sıkıntı var. Diğer oyunlarda sunucu hatası yok. yaşar yiğit dedi: Genel bir çökme oldu. Yeni sezon kasım 1 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet kasım 1 doğru.
asauult Kilopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 194 Dün 13:15 #32 Fortnite başlattığımda hala açılmıyor, Epic Games düzelmiş olsa da Fortnite bakımı devam ediyor.
KeremM67 Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:36 #33 galiba yeniden bi çökme oldu sunuya bağlanılamıyor diyor
asauult Kilopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 194 Dün 16:44 #34 KeremM67 dedi: galiba yeniden bi çökme oldu sunuya bağlanılamıyor diyor Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yok, ben oynuyorum sorunsuz.
KeremM67 dedi: galiba yeniden bi çökme oldu sunuya bağlanılamıyor diyor Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yok, ben oynuyorum sorunsuz.