G4me0ver Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #31 asauult dedi: Epic Games düzeldi ama "sunuclar çevrimdışı" yazıyor şu an sizde durum nedir? Ben Fortnite oynuyorum diğer oyunlarda da durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Fortnite'ın sunucularında bir sıkıntı var. Diğer oyunlarda sunucu hatası yok. yaşar yiğit dedi: Genel bir çökme oldu. Yeni sezon kasım 1 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet kasım 1 doğru.
asauult dedi: Epic Games düzeldi ama "sunuclar çevrimdışı" yazıyor şu an sizde durum nedir? Ben Fortnite oynuyorum diğer oyunlarda da durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Fortnite'ın sunucularında bir sıkıntı var. Diğer oyunlarda sunucu hatası yok. yaşar yiğit dedi: Genel bir çökme oldu. Yeni sezon kasım 1 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet kasım 1 doğru.
asauult Kilopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 208 20 Ekim 2025 #32 Fortnite başlattığımda hala açılmıyor, Epic Games düzelmiş olsa da Fortnite bakımı devam ediyor.
KeremM67 Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #33 galiba yeniden bi çökme oldu sunuya bağlanılamıyor diyor
asauult Kilopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 208 20 Ekim 2025 #34 KeremM67 dedi: galiba yeniden bi çökme oldu sunuya bağlanılamıyor diyor Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yok, ben oynuyorum sorunsuz.
KeremM67 dedi: galiba yeniden bi çökme oldu sunuya bağlanılamıyor diyor Genişletmek için tıkla... Şu an sorun yok, ben oynuyorum sorunsuz.
danieloss Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 2 Kasım 2025 #35 Galiba yine Epic Games çöktü, bu hatayı alıyorum.
BelaliUq Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Araştırma-Geliştirme 2 Kasım 2025 #36 danieloss dedi: Galiba yine Epic Games çöktü, bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2597023 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı hatayı alıyorum.
danieloss dedi: Galiba yine Epic Games çöktü, bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2597023 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı hatayı alıyorum.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #37 Bendeki hata bu.
BatuhanEr57 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #38 Yine çöktü bende aynı hatayı alıyorum şuanda girilmiyor
OzelHaber Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 263 2 Kasım 2025 #39 BatuhanEr57 dedi: Yine çöktü bende aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Ne zaman düzelir bilen var mı?
BatuhanEr57 dedi: Yine çöktü bende aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Ne zaman düzelir bilen var mı?
BatuhanEr57 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #40 OzelHaber dedi: Ne zaman düzelir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok tamda o sıra dying lightaydım olduğunu anlayamadan hem uygulamadan hemde hesaptan attı tekrar girmeye çalıştığımdada hata verdi hiç bir şekilde girilmiyor şuanda
OzelHaber dedi: Ne zaman düzelir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok tamda o sıra dying lightaydım olduğunu anlayamadan hem uygulamadan hemde hesaptan attı tekrar girmeye çalıştığımdada hata verdi hiç bir şekilde girilmiyor şuanda