OzelHaber Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 222 Dün 00:56 #41 BatuhanEr57 dedi: Hiçbir fikrim yok tamda o sıra dying lightaydım olduğunu anlayamadan hem uygulamadan hemde hesaptan attı tekrar girmeye çalıştığımdada hata verdi hiç bir şekilde girilmiyor şuanda Genişletmek için tıkla... Aynen ben de arkadaşımla GTA 5 oynuyodum o epicten satın almıştı onu da bir anda attı.
BatuhanEr57 dedi: Hiçbir fikrim yok tamda o sıra dying lightaydım olduğunu anlayamadan hem uygulamadan hemde hesaptan attı tekrar girmeye çalıştığımdada hata verdi hiç bir şekilde girilmiyor şuanda Genişletmek için tıkla... Aynen ben de arkadaşımla GTA 5 oynuyodum o epicten satın almıştı onu da bir anda attı.
G4me0ver Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:28 #42 Daniellvl dedi: Galiba yine Epic Games çöktü, bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2597023 Genişletmek için tıkla... Şu an denemedim ama Fortnite güncellemesiyle alakalı olabilir.
Daniellvl dedi: Galiba yine Epic Games çöktü, bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2597023 Genişletmek için tıkla... Şu an denemedim ama Fortnite güncellemesiyle alakalı olabilir.