Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:39 #91 yok abi ben diyim size bunlar uzay araştırması yapıyo
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:39 #92 wexa1n dedi: Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... hocam steamdende alsanız steamin çökeceğide muamma her an olabilir belli değil
wexa1n dedi: Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... hocam steamdende alsanız steamin çökeceğide muamma her an olabilir belli değil
cihanCoder Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:39 #93 Epic de kapatılmamıştır umarım
T taesma Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Power 15-cb0xx, i7-7700HQ, GTX 1050 Ti Cinsiyet Kadın Meslek Grafiker Pazar 01:40 #94 wexa1n dedi: Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Steam'de çöktü ve toparlanması baya uzun sürmüştü
wexa1n dedi: Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Steam'de çöktü ve toparlanması baya uzun sürmüştü
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:40 #95 Kerem Şengün dedi: yok abi ben diyim size bunlar uzay araştırması yapıyo Genişletmek için tıkla... nasa tweet atmışmı
Kerem Şengün dedi: yok abi ben diyim size bunlar uzay araştırması yapıyo Genişletmek için tıkla... nasa tweet atmışmı
Z zeonx221 Yoctopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:40 #96 wexa1n dedi: Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... keşke steamdan alsaydınız hocam şuan indirimde birde
wexa1n dedi: Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... keşke steamdan alsaydınız hocam şuan indirimde birde
T Tatanqa333 Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 195 Pazar 01:40 #97 kıngkong18 dedi: Bende FIFA oynuyorum takılmalık grup varsa gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Buldun mu hocam grup geleyim bende :d
kıngkong18 dedi: Bende FIFA oynuyorum takılmalık grup varsa gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Buldun mu hocam grup geleyim bende :d
K kıngkong18 Centipat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:40 #98 FIFA atalım dedik çöktü Epic, keşke Steam'den alsaydık daha iyi olurdu. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 01:54
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:41 #99 cihanCoder dedi: Epic de kapatılmamıştır umarım Genişletmek için tıkla... epic kapanırsa steamde kapanır artık googledan oynarız oyunları
cihanCoder dedi: Epic de kapatılmamıştır umarım Genişletmek için tıkla... epic kapanırsa steamde kapanır artık googledan oynarız oyunları
T Tatanqa333 Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 195 Pazar 01:42 #100 Konuyla alakasız ama FC 26 icin rakip ya da takım bulma grubu forumu falan var mı?