artin.rad Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 00:42 #11 galaforce dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... Olabilir belki diyorum ihtimal diyorum yani kesin dediğim yok. waltz_0 dedi: CAPTCHA başlatılamıyor hatası aldım şimdi de. Genişletmek için tıkla... Cumartesi akşamı Last of Us 2 oynayacak iken de çökmezsin be.
galaforce dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... Olabilir belki diyorum ihtimal diyorum yani kesin dediğim yok. waltz_0 dedi: CAPTCHA başlatılamıyor hatası aldım şimdi de. Genişletmek için tıkla... Cumartesi akşamı Last of Us 2 oynayacak iken de çökmezsin be.
wexa1n Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 00:45 #12 artin.rad dedi: Olabilir belki diyorum ihtimal diyorum yani kesin dediğim yok. Cumartesi akşamı Last of Us 2 oynayacak iken de çökmezsin be. Genişletmek için tıkla... Bende tam Dbd giriyordum oyun gölgeler başlatılıyorda kaldı çık gir yapınca düzelir heralde dedim temelli gitti.
artin.rad dedi: Olabilir belki diyorum ihtimal diyorum yani kesin dediğim yok. Cumartesi akşamı Last of Us 2 oynayacak iken de çökmezsin be. Genişletmek için tıkla... Bende tam Dbd giriyordum oyun gölgeler başlatılıyorda kaldı çık gir yapınca düzelir heralde dedim temelli gitti.
EmreBayburt Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 11 Pazar 00:45 #13 waltz_0 dedi: Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Evet şuan ben de giriş yapamıyorum. Sanırım çöktü veya başka bir durum var.
waltz_0 dedi: Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Evet şuan ben de giriş yapamıyorum. Sanırım çöktü veya başka bir durum var.
T talipsisman Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 9 Pazar 00:46 #14 ARC Raiders da tam çıkış yaptım lobiye dönüş ekranında gitti. inşallah eşyalar gitmemiştir
wexa1n Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 00:48 #15 talipsisman dedi: ARC Raiders da tam çıkış yaptım lobiye dönüş ekranında gitti. inşallah eşyalar gitmemiştir Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş hocam acaba çökme nedeni ne oldu.
talipsisman dedi: ARC Raiders da tam çıkış yaptım lobiye dönüş ekranında gitti. inşallah eşyalar gitmemiştir Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş hocam acaba çökme nedeni ne oldu.
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 00:49 #16 waltz_0 dedi: Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var hesaba giremiyorum gta oynicaktım ya
waltz_0 dedi: Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var hesaba giremiyorum gta oynicaktım ya
T talipsisman Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 9 Pazar 00:49 #17 waltz_0 dedi: Kötü olmuş hocam acaba çökme nedeni ne oldu. Genişletmek için tıkla... Nazar Nazar...
wexa1n Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 00:51 #18 talipsisman dedi: Nazar Nazar... Genişletmek için tıkla... Halloween indirimlerinden oldu heralde
Burak21212 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 00:51 #19 aylar sonra ilk defa bi oyun gördüm epicte, canım çekti gireyim dedim o da kursağımda kaldı.
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 634 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek Pazar 00:52 #20 Sanırım Epic Games çöktü tahminimce Fortnite'ye simpsons glideriyle alakalı olabilir.