waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 01:25 #61 yigitqw dedi: giriş yapılmıyor hiç bir şekilde diğer platformlardada Genişletmek için tıkla... Diğer platformlardan kastınız nedir hocam? Steam filanda mı çöktü?
yigitqw dedi: giriş yapılmıyor hiç bir şekilde diğer platformlardada Genişletmek için tıkla... Diğer platformlardan kastınız nedir hocam? Steam filanda mı çöktü?
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:25 #62 Kerem Şengün dedi: aynı hatayı bende giriş yaparken veriyor Genişletmek için tıkla... hata 22.02de çıkmış gibi gösteriyor ama o zaman gta oynuyodum
Kerem Şengün dedi: aynı hatayı bende giriş yaparken veriyor Genişletmek için tıkla... hata 22.02de çıkmış gibi gösteriyor ama o zaman gta oynuyodum
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:26 #63 mydisney tarzı platformlar hocam steam çökmedi çökmesinde bence. Kerem Şengün dedi: hata 22.02de çıkmış gibi gösteriyor ama o zaman gta oynuyodum Genişletmek için tıkla... 12den sonra oldu
mydisney tarzı platformlar hocam steam çökmedi çökmesinde bence. Kerem Şengün dedi: hata 22.02de çıkmış gibi gösteriyor ama o zaman gta oynuyodum Genişletmek için tıkla... 12den sonra oldu
Umutxd28 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:26 #64 SovyetKedi dedi: Birkaç gün önce beleşe FNAF into the pit dağıtılmıştı bugüne zaman bulabildim tam girecektim Genişletmek için tıkla... vallaha ya bende tam ona girecektim epic çökmüş
SovyetKedi dedi: Birkaç gün önce beleşe FNAF into the pit dağıtılmıştı bugüne zaman bulabildim tam girecektim Genişletmek için tıkla... vallaha ya bende tam ona girecektim epic çökmüş
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:27 #65 Umutxd28 dedi: vallaha ya bende tam ona girecektim epic çökmüş Genişletmek için tıkla... hesabı patlattılar diye endişeliydim çökmüş epic
Umutxd28 dedi: vallaha ya bende tam ona girecektim epic çökmüş Genişletmek için tıkla... hesabı patlattılar diye endişeliydim çökmüş epic
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:27 #66 Umutxd28 dedi: vallaha ya bende tam ona girecektim epic çökmüş Genişletmek için tıkla... neden epicten oyun alınmaz sorusunun cevabı yigitqw dedi: hesabı patlattılar diye endişeliydim çökmüş epic Genişletmek için tıkla... yok hesaplarda sorun yok girişte sorun var araştırılıyor gösteriyor
Umutxd28 dedi: vallaha ya bende tam ona girecektim epic çökmüş Genişletmek için tıkla... neden epicten oyun alınmaz sorusunun cevabı yigitqw dedi: hesabı patlattılar diye endişeliydim çökmüş epic Genişletmek için tıkla... yok hesaplarda sorun yok girişte sorun var araştırılıyor gösteriyor
waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 01:27 #67 Kerem Şengün dedi: hata 22.02de çıkmış gibi gösteriyor ama o zaman gta oynuyodum Genişletmek için tıkla... Hocam saat 00.30 filandı oyuna girdiğimde son hatadan 2 saat sonra yani.
Kerem Şengün dedi: hata 22.02de çıkmış gibi gösteriyor ama o zaman gta oynuyodum Genişletmek için tıkla... Hocam saat 00.30 filandı oyuna girdiğimde son hatadan 2 saat sonra yani.
Umutxd28 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:28 #68 yigitqw dedi: hesabı patlattılar diye endişeliydim çökmüş epic Genişletmek için tıkla... bende bi tırsmıştım başta sonra baktım çökmüş
yigitqw dedi: hesabı patlattılar diye endişeliydim çökmüş epic Genişletmek için tıkla... bende bi tırsmıştım başta sonra baktım çökmüş
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:28 #69 sanki nasa uzay araştırması yapıyorlar ya hâlâ aynı durumu gösteriyor
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:29 #70 Kerem Şengün dedi: neden epicten oyun alınmaz sorusunun cevabı yok hesaplarda sorun yok girişte sorun var araştırılıyor gösteriyor Genişletmek için tıkla... ben epic gamesi bi fortnite birde wrc için kullanıyodum ilk defa böyle şey yaşadım ama hep oluyormuş çökme
Kerem Şengün dedi: neden epicten oyun alınmaz sorusunun cevabı yok hesaplarda sorun yok girişte sorun var araştırılıyor gösteriyor Genişletmek için tıkla... ben epic gamesi bi fortnite birde wrc için kullanıyodum ilk defa böyle şey yaşadım ama hep oluyormuş çökme