waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 01:29 #71 Kerem Şengün dedi: neden epicten oyun alınmaz sorusunun cevabı yok hesaplarda sorun yok girişte sorun var araştırılıyor gösteriyor Genişletmek için tıkla... Hocam Epic cep dostu ama öylede demeyelim %20 iadesi var bide o güzel oluyor.
Kerem Şengün dedi: neden epicten oyun alınmaz sorusunun cevabı yok hesaplarda sorun yok girişte sorun var araştırılıyor gösteriyor Genişletmek için tıkla... Hocam Epic cep dostu ama öylede demeyelim %20 iadesi var bide o güzel oluyor.
Z zeonx221 Yoctopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:29 #72 tam rdr2 girecektim ya
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:30 #73 waltz_0 dedi: Hocam Epic cep dostu ama öylede demeyelim %20 iadesi var bide o güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... aynen öyle zeonx221 dedi: tam rdr2 girecektim ya Genişletmek için tıkla... bi aksaklık olmassa yarına kaldı bende fortnite güncelliyodum malum türk telekom yavaş anca
waltz_0 dedi: Hocam Epic cep dostu ama öylede demeyelim %20 iadesi var bide o güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... aynen öyle zeonx221 dedi: tam rdr2 girecektim ya Genişletmek için tıkla... bi aksaklık olmassa yarına kaldı bende fortnite güncelliyodum malum türk telekom yavaş anca
T taesma Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Power 15-cb0xx, i7-7700HQ, GTX 1050 Ti Cinsiyet Kadın Meslek Grafiker Pazar 01:30 #74 1 saattir olan bir sorunla ilgili daha yeni bilgilendirme. Baya iyisin Epic Games.
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:31 #75 waltz_0 dedi: Hocam Epic cep dostu ama öylede demeyelim %20 iadesi var bide o güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... yok ya gtada yeni araba almıştım onu modifiye etcektim şuan biraz onu düşünüyom
waltz_0 dedi: Hocam Epic cep dostu ama öylede demeyelim %20 iadesi var bide o güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... yok ya gtada yeni araba almıştım onu modifiye etcektim şuan biraz onu düşünüyom
waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 01:31 #76 taesma dedi: Eki Görüntüle 2597048 1 saattir olan bir sorunla ilgili daha yeni bilgilendirme. Baya iyisin Epic Games. Genişletmek için tıkla... Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde
taesma dedi: Eki Görüntüle 2597048 1 saattir olan bir sorunla ilgili daha yeni bilgilendirme. Baya iyisin Epic Games. Genişletmek için tıkla... Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde
K kıngkong18 Centipat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:32 #77 azonlo dedi: Ya olum 2 FIFA atak dedik epik çökmüş Genişletmek için tıkla... Harbı
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:32 #78 taesma dedi: Eki Görüntüle 2597048 1 saattir olan bir sorunla ilgili daha yeni bilgilendirme. Baya iyisin Epic Games. Genişletmek için tıkla... sonradan haber verilmesi saçmalık ötesi waltz_0 dedi: Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde Genişletmek için tıkla... uykularından uyandırdık araştırma anca biter ayılana kadar
taesma dedi: Eki Görüntüle 2597048 1 saattir olan bir sorunla ilgili daha yeni bilgilendirme. Baya iyisin Epic Games. Genişletmek için tıkla... sonradan haber verilmesi saçmalık ötesi waltz_0 dedi: Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde Genişletmek için tıkla... uykularından uyandırdık araştırma anca biter ayılana kadar
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:32 #79 waltz_0 dedi: Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde Genişletmek için tıkla... bunlara çalışıyor desek ayıp olur çok üstlerine gitmeyelim
waltz_0 dedi: Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde Genişletmek için tıkla... bunlara çalışıyor desek ayıp olur çok üstlerine gitmeyelim
T taesma Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Power 15-cb0xx, i7-7700HQ, GTX 1050 Ti Cinsiyet Kadın Meslek Grafiker Pazar 01:32 #80 waltz_0 dedi: Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde Genişletmek için tıkla... 24 MBps netle anca güncelledim 39 GB yamayı. Dedim az battlepass kasayım. Bi baktım çökmüş. Valla helal olsun teknik ekibe uykularından uyanmalarına
waltz_0 dedi: Teknik ekip hata mesajları alınca uykudan uyandı heralde Genişletmek için tıkla... 24 MBps netle anca güncelledim 39 GB yamayı. Dedim az battlepass kasayım. Bi baktım çökmüş. Valla helal olsun teknik ekibe uykularından uyanmalarına