K kemalkalın Yoctopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:33 #81 waltz_0 dedi: Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? Genişletmek için tıkla... geçen de olmuş çökmüş sanırım bende de öyle
waltz_0 dedi: Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı? Genişletmek için tıkla... geçen de olmuş çökmüş sanırım bende de öyle
M mrt1453 Yoctopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:34 #82 fifa açalım dedik şansa bak rezillik.
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:34 #83 taesma dedi: 24 MBps netle anca güncelledim 39 GB yamayı. Dedim az battlepass kasayım. Bi baktım çökmüş. Valla helal olsun teknik ekibe uykularından uyanmalarına Genişletmek için tıkla... bende güncelleyecektim internet çöktü bide başıma epic çöktü
taesma dedi: 24 MBps netle anca güncelledim 39 GB yamayı. Dedim az battlepass kasayım. Bi baktım çökmüş. Valla helal olsun teknik ekibe uykularından uyanmalarına Genişletmek için tıkla... bende güncelleyecektim internet çöktü bide başıma epic çöktü
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:35 #84 Bugüne çözülmez gibi duruyor artık yarına kaldı gta işi
yigitqw Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:37 #85 Kerem Şengün dedi: Bugüne çözülmez gibi duruyor artık yarına kaldı gta işi Genişletmek için tıkla... ben steamden oynucam gtayı hocam siz beklersiniz epic gamesi
Kerem Şengün dedi: Bugüne çözülmez gibi duruyor artık yarına kaldı gta işi Genişletmek için tıkla... ben steamden oynucam gtayı hocam siz beklersiniz epic gamesi
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:37 #86 bugün sabahlicaktım gta oynayıpda yarına kaldı gta yarında sabahlayamam yigitqw dedi: ben steamden oynucam gtayı hocam siz beklersiniz epic gamesi Genişletmek için tıkla... kıskandım
bugün sabahlicaktım gta oynayıpda yarına kaldı gta yarında sabahlayamam yigitqw dedi: ben steamden oynucam gtayı hocam siz beklersiniz epic gamesi Genişletmek için tıkla... kıskandım
waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL Cinsiyet Erkek Pazar 01:38 #87 yigitqw dedi: ben steamden oynucam gtayı hocam siz beklersiniz epic gamesi Genişletmek için tıkla... Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok.
yigitqw dedi: ben steamden oynucam gtayı hocam siz beklersiniz epic gamesi Genişletmek için tıkla... Valla Dbd'yi alalı 2 gün oldu acaba Steam'den mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şuan. Kayıtlarda 2 saati geçti ama yapacak birşey yok.
Kerem Şengün Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:38 #88 gtayı steamden almadım büyük hata ettim ya
T taesma Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Power 15-cb0xx, i7-7700HQ, GTX 1050 Ti Cinsiyet Kadın Meslek Grafiker Pazar 01:38 #89 Umarım Fortnite güncellenmiştir. Kalkıp yarın sabah 39GB yama görmek istemiyorum. Ne güzel Fortnite Lego girecektim olacak iş değil ya
Umarım Fortnite güncellenmiştir. Kalkıp yarın sabah 39GB yama görmek istemiyorum. Ne güzel Fortnite Lego girecektim olacak iş değil ya
M mrt1453 Yoctopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:39 #90 fifa 26 stemdan alayım en iyisi