Çözüldü Çöl temalı point and Click oyunun adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şahin1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2012 veya 2013 yıllarında aldığımız bir Casper marka All in One masaüstü bilgisayarım vardı. Kasası aşağıda görsel olarak eklediğim modelle birebir aynı. Bu bilgisayarla birlikte ya önceden yüklü gelen ya da kutu içindeki CD/DVD’lerde bulunan bir oyun vardı oyunu internetten yüklemiş olma ihtimalim yok çünkü bilgisayarı aldığımız zamanlar evimizde internet yoktu ve bilgisayar Windows 8 ile beraber geliyordu belki Windows 8 ile beraber gelen oyunlardan biridir.

Oyundaki olaylar fotoğraf şeklinde ilerliyordu yürüme gibi animsayonlar yoktu oklara basarak bir yerlere giriyorduk point and Click tarzıydı yani oyun. Hatta oyunun başında bir mağarada balta buluyorduk ve o baltayla bir IP kesiyorduk sanırsam.
Oyun red rock ya da kumtaşlarının olduğu bir ortamda geçiyordu.
Oyunun hikâyeli bir yapısı vardı, ama tam bir oyun olmayabilir; demo ya da deneme sürümü de olabilir.
Oyun 2012-2013 civarında, Casper bilgisayarla beraber verilmişti.
Oyunun çok eski olmaması lazım çünkü oyunun görselleri gerçekçiydi.

Bu tarzda veya o yıllarda Casper bilgisayarlarda bulunan herhangi bir oyun, demo ya da yazılım bilen, hatırlayan ya da elinde oyun varsa paylaşabilir mi?

Dosya Ekleri

• casper-cd-tki-4130a-1-tb-z.jpg
    casper-cd-tki-4130a-1-tb-z.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu oyunun büyük ihtimalle bir Windows 8 tanıtım demosu ya da Casper bilgisayar CD'sine dahil edilen kısa interaktif oyun olabilir forumlarda bulamadım maalesef.
Bu oyunun büyük ihtimalle bir Windows 8 tanıtım demosu ya da Casper bilgisayar CD'sine dahil edilen kısa interaktif oyun olabilir forumlarda bulamadım maalesef.

Çözüm

Hocam oyun adı adera imiş dediklerinizden yola çıkarak Windows 8'i tanıtan birisinin videosunu açtım gösterdiği oyunlardan buldum bahsettiğim şeylerle oyun uyuşuyormuş aslında ama sadece ilk bölümü öyleymiş sağ olun yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı