knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 25 Aralık 2020 #11 Vivaldi12 dedi: Kusura bakmayın. Direk konu başlığını okuyup cevap verdim. 360 Security hariç kullanın diğerlerini. Clean Master önermiş arkadaşlar. Güzel bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Sanırım herkes konunun başlığını okuyup yazmış direkt çünkü söyledikleri çoğu uygulama yok. Ve clean master da yok. Cleaner: Master diye bir şey var. tyrezzone dedi: Hocam ben Avast kullanıyorum, hem çöpleri günlük kendi siliyor hem de antivirüs programım oluyor. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl aklıma gelmez. Telefonumda kullanıyorum. Çok teşekkürler.
Vivaldi12 dedi: Kusura bakmayın. Direk konu başlığını okuyup cevap verdim. 360 Security hariç kullanın diğerlerini. Clean Master önermiş arkadaşlar. Güzel bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Sanırım herkes konunun başlığını okuyup yazmış direkt çünkü söyledikleri çoğu uygulama yok. Ve clean master da yok. Cleaner: Master diye bir şey var. tyrezzone dedi: Hocam ben Avast kullanıyorum, hem çöpleri günlük kendi siliyor hem de antivirüs programım oluyor. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl aklıma gelmez. Telefonumda kullanıyorum. Çok teşekkürler.
T tyrezzone Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #12 knyd dedi: Sanırım herkes konunun başlığını okuyup yazmış direkt çünkü söyledikleri çoğu uygulama yok. Ve clean Master'da yok. Cleaner: Master diye bir şey var. Nasıl aklıma gelmez. Telefonumda kullanıyorum. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşinize yaradiysa beğenbilirsiniz .
knyd dedi: Sanırım herkes konunun başlığını okuyup yazmış direkt çünkü söyledikleri çoğu uygulama yok. Ve clean Master'da yok. Cleaner: Master diye bir şey var. Nasıl aklıma gelmez. Telefonumda kullanıyorum. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşinize yaradiysa beğenbilirsiniz .