Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2013 #1 Şuan İngilizce ödevim için araştırma yapıyorum. Ancak bu çöp forumlar yıldırdı beni. Abi Google'a arama yapıyorum. Aynı yazıyı bir başka forum, diğer yazıyı bir başka forum koplaya-yapıştır yapmış. Nedir bu ya Adamda çalışma isteği bırakmıyorlar.
Şuan İngilizce ödevim için araştırma yapıyorum. Ancak bu çöp forumlar yıldırdı beni. Abi Google'a arama yapıyorum. Aynı yazıyı bir başka forum, diğer yazıyı bir başka forum koplaya-yapıştır yapmış. Nedir bu ya Adamda çalışma isteği bırakmıyorlar.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Nisan 2013 #2 Tek tek arama tercihlerinden engelleyebilirsiniz ya da arama sonuçlarında istemediğiniz bir terim vs varsa başına tire "-" koyabilirsiniz. Mesela: Kod:Panoya kopyala İngilizce Ödev -alıntı
Tek tek arama tercihlerinden engelleyebilirsiniz ya da arama sonuçlarında istemediğiniz bir terim vs varsa başına tire "-" koyabilirsiniz. Mesela: Kod:Panoya kopyala İngilizce Ödev -alıntı
Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2013 #3 Çok teşekkür ederim Burak Abi çok çok yardımcı oldun. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2013