Çöp kutusundan silinen dosyalar nasıl kurtarılır?

Kutay Morgan

Hectopat
Daha fazla  
Dünden beri kendime çok güzel sözler söylüyorum, fotoğraf ve videoları Google Drive'a kaydedip bilgisayarımda yer açarken Drive'a atmayı unuttuğum bütün küçüklük videolarım ve fotoğraflarım silindi, çöp kutusundan da sildim. Wondershare recoverit adlı bir program buldum indirdim fakat Program'ın ücretsiz versiyonu sadece 100 MB'a kadar izin veriyor, standart sürümü bile inanılmaz pahalı, yakın bir zamanda satın almam imkansız, diğer ücretsiz programları da denedim fakat çoğu wondershare Recoverit'den eksik kaldı. Ne yapmam lazım? Her yerde aradım fakat korsan bile dahil hiçbir şey bulamadım.

Hocam mecbur archive.org'taki korsanları denemeniz lazım onun dışında para vermek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Hocam bu işlerden anlayan şirketlere kasayı göndersem yapabilirler mi acaba? Vatan Bilgisayar gibi. Çoğu yerde görmüştüm insanlar bir şekilde hallediyorlar fakat programlarla kolayca olacak bir iş değil gibi duruyor.
Archive.org'da hangi programı indireceğiz hocam?
.

@Kutay Morgan aynı olay benimde başıma geldi ama maalesef kurtaramadım sonra da umudumu kestim, denediğim yöntemleri soracak olursan Recuva adında ücretsiz bir program var ama arayüzü çok karışık ben pek bir şey anlamadım belki bende çok veri olduğu içindir sende bir dene istersen.

@Kutay Morgan aynı olay benim de başıma geldi ama maalesef kurtaramadım sonra da umudumu kestim, denediğim yöntemleri soracak olursan Recuva adında ücretsiz bir program var ama arayüzü çok karışık ben pek bir şey anlamadım belki bende çok veri olduğu içindir sende bir dene istersen.

En başta onu denedim, çoğu kayıp dosyaları buldu fakat kurtaramadı, kurtarabildiklerini de bozuk olarak kurtardı, şu an arkadaşın önerdiği sitelerden 3 4 tane porgram buldum sıra sıra onları deniyorum, akşama doğru işim bitmiş olur sana haber ederim hocam, işime yarayan olursa inşallah seninde işine yarar hayırlı günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı