d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2023 #1 Yaklaşık 10 cm uzunkuğunda iki tane demir attım çöpe böyle 10 cm demirden 8 tane sıkıntı çıkar mı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #2 Çöpe demir atmanın zararlı olup olmayacağını mi soruyorsun? Ve 8 tane mi 2 tane mi? Gerçi fark etmez. Hurdacı görürse alır. Yoksa çöpe gider.
Çöpe demir atmanın zararlı olup olmayacağını mi soruyorsun? Ve 8 tane mi 2 tane mi? Gerçi fark etmez. Hurdacı görürse alır. Yoksa çöpe gider.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2023 #3 Vavien. dedi: Çöpe demir atmanın zararlı olup olmayacağını mi soruyorsun? Ve 8 tane mi 2 tane mi? Gerçi fark etmez. Hurdacı görürse alır. Yoksa çöpe gider. Genişletmek için tıkla... Çöpün içine attım hocam 8 tane
Vavien. dedi: Çöpe demir atmanın zararlı olup olmayacağını mi soruyorsun? Ve 8 tane mi 2 tane mi? Gerçi fark etmez. Hurdacı görürse alır. Yoksa çöpe gider. Genişletmek için tıkla... Çöpün içine attım hocam 8 tane
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.212 Çözümler 98 9 Şubat 2023 #4 Çöpe çöp attım sorun yaşarmıyım? Gibi bir soru olmuş. Umarım bu işi yaparken güvenlik kameralarına yakalanmamışsındır.
Çöpe çöp attım sorun yaşarmıyım? Gibi bir soru olmuş. Umarım bu işi yaparken güvenlik kameralarına yakalanmamışsındır.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #5 Bir şey olmaz. Her gün attığın plastikler daha tehlikeli.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2023 #6 Myk61 dedi: Çöpe çöp attım sorun yaşar mıyım? Gibi bir soru olmuş. Umarım bu işi yaparken güvenlik kameralarına yakalanmamışsındır. Genişletmek için tıkla... Hocam ince 8 tane demir Vavien. dedi: Bir şey olmaz. Her gün attığın plastikler daha tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Hocam nereye atabilirim çöpten aldım
Myk61 dedi: Çöpe çöp attım sorun yaşar mıyım? Gibi bir soru olmuş. Umarım bu işi yaparken güvenlik kameralarına yakalanmamışsındır. Genişletmek için tıkla... Hocam ince 8 tane demir Vavien. dedi: Bir şey olmaz. Her gün attığın plastikler daha tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Hocam nereye atabilirim çöpten aldım
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #7 d4mann dedi: Hocam nereye atabilirim çöpten aldım. Genişletmek için tıkla... Demirden kurtulmak istiyorsanız çöpe atabilirsiniz. Çöp vergisini bu yüzden veriyorsunuz. İsterseniz bir hurdacıya da verebilirsiniz.
d4mann dedi: Hocam nereye atabilirim çöpten aldım. Genişletmek için tıkla... Demirden kurtulmak istiyorsanız çöpe atabilirsiniz. Çöp vergisini bu yüzden veriyorsunuz. İsterseniz bir hurdacıya da verebilirsiniz.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2023 #8 Vavien. dedi: Demirden kurtulmak istiyorsanız çöpe atabilirsiniz. Çöp vergisini bu yüzden veriyorsunuz. İsterseniz bir hurdacıya da verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hurdacıya vermem hocam en doğrusu çöp gibi görünüyor
Vavien. dedi: Demirden kurtulmak istiyorsanız çöpe atabilirsiniz. Çöp vergisini bu yüzden veriyorsunuz. İsterseniz bir hurdacıya da verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hurdacıya vermem hocam en doğrusu çöp gibi görünüyor
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #9 Hurdacı geri dönüştürüyor. Çöp kısmında fark eden olursa alıp hurdacıya verir zaten. Çöp aşamalarında çalışıp kağıt ve plastik toplayanlar var.
Hurdacı geri dönüştürüyor. Çöp kısmında fark eden olursa alıp hurdacıya verir zaten. Çöp aşamalarında çalışıp kağıt ve plastik toplayanlar var.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2023 #10 Vavien. dedi: Hurdacı geri dönüştürüyor. Çöp kısmında fark eden olursa alıp hurdacıya verir zaten. Çöp aşamalarında çalışıp kağıt ve plastik toplayanlar var. Genişletmek için tıkla... Çöpe atacağım hocam
Vavien. dedi: Hurdacı geri dönüştürüyor. Çöp kısmında fark eden olursa alıp hurdacıya verir zaten. Çöp aşamalarında çalışıp kağıt ve plastik toplayanlar var. Genişletmek için tıkla... Çöpe atacağım hocam