Çözdüklerim AYT matematik için yeter mi?

AYT mat için;

345 mat sb.
3D vdd
3D sb.
Rehber matematik mat sb.
Apotemi F-l-t-i fasikül.
Orijinal mat sb.
Kr akademi Eyüp b mat sb.
2 ay kala her gün deneme çözeceğim.

Sizce bunlar AYT mat 32 sorusu için yeterli olur mu?
reis resmen piyasadaki tüm kaynakları saymışsın
Hepsi güzel kaynaklar, vaktin var ise hepsini çöz üstüne bir de barış ayt soru bankasını eklersin sona doğru. Vaktin kısıtlıysa bu kadar kaynak çözmeye gerek yok bence

Çok teşekkürler hangi kanalları önerirsiniz

Evet vaktım biraz kısıtlı kesin çözmem gerekenler hangileri sizce

Eyüp b , baştan alıp sona doğru gidem guzel bir sistemi var. Eğer dinlediğiniz bir hoca yoksa kesinlikle onun ile gidin derim. Zaten 3d vdd'yi de o anlatıyor. Fonksiyon fasikulunu al 1 hafta icinde erit o her seyin temeli. 3d ve orijinal aymi seviyede o yuzdem ben orijinal öneriyorum

Yerinde olsam zaman az kaldığı için kendimi fasikülle boğmazdım. Vddyi Eyüp b anlatıyor zaten onu bitir. Üstüne 345 yada orjinal bitirip duruma göre deneme yada ek bir kitap daha bakarsın.

Soru çözüm videoları için önereceğim kanallar sırasıyla:
1. Eyüp b
2. Nagihan hoca matematik
3. Şükrü akkoyun
4. Bilgi matematik

Soru çözüm videoları için önereceğim kanallar sırasıyla:
1. Eyüp b
2. Nagihan hoca matematik
3. Şükrü akkoyun
4. Bilgi matematik
Teşekkürler dostum

Yerinde olsam zaman az kaldığı için kendimi fasikülle boğmazdım. Vddyi Eyüp b anlatıyor zaten onu bitir. Üstüne 345 yada orjinal bitirip duruma göre deneme yada ek bir kitap daha bakarsın.
3 kitap yeter mi ki

Peki sizce yazdıklarımdan hangilerini bitirirsem güzel sonuç alırım bence kr 345 in zor testleri 3d ve orijinal yeter gibi

O sizin temeliniz ve ne kadar verimlilikle bitirdiğinize bağlı. Kimisi otorup 1 kitabı çok ayrıntılı hiçbir sorusunu atlamadan çözüyor 1 kitap yetiyor. Bunda şu kadar kitap lazım diye birşey yok.
Yani orijinal 3d bide ekstra bir kitap yanında da denemelerle hallederim yani olayı. Teşekkürler dost

Hocam size tavsiyem sadece zor testleri çözmeyin ben zamanında öyle bir hata yaptım. Sınav anında basit soruları kompleks düşünmekten yapamamıştım.
Şimdilik öyle yapıyorum o yüzden 3 zorluktaki kitapları aldım şuan hepsinden en kolay testleri temizliyorum sonra zorlara abanacam . Teşekkürler naçizane tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…