Ipar Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 101 11 Nisan 2021 #61 google playde "sor bilene" diye bir uygulama var. üye ol, soru resmini gönder, yanıtlasınlar.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 11 Nisan 2021 #62 Curesto dedi: Teşekkürler, 2'nin nasıl gittiğini anlayamadım sadece. Genişletmek için tıkla... Altında 1 var zaten rasyonel sayılarda örn: 3 bölü 2 + 1 bölü 6 eğer payda 1 ise sadece gizli olan bir açığa çıkmış olur. Biri kapatın 2x olarak yazın dağıtımı yapın yeterli oluyor. Cevap zaten doğal sayı olması lazım.
Curesto dedi: Teşekkürler, 2'nin nasıl gittiğini anlayamadım sadece. Genişletmek için tıkla... Altında 1 var zaten rasyonel sayılarda örn: 3 bölü 2 + 1 bölü 6 eğer payda 1 ise sadece gizli olan bir açığa çıkmış olur. Biri kapatın 2x olarak yazın dağıtımı yapın yeterli oluyor. Cevap zaten doğal sayı olması lazım.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 11 Nisan 2021 #63 Şükrü Ali Ögel dedi: Altında 1 var zaten rasyonel sayılarda örn: 3 bölü 2 + 1 bölü 6 eğer payda 1 ise sadece gizli olan bir açığa çıkmış olur. Biri kapatın 2x olarak yazın dağıtımı yapın yeterli oluyor. Cevap zaten doğal sayı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Rasyonel sayıların ne anlama geldiğini bilmiyorum. 2((-12+4.8)x-2)=56 bu işlemi çözemiyorum. Bu sorular bana zor geliyor, çözemiyorum. Son düzenleme: 11 Nisan 2021
Şükrü Ali Ögel dedi: Altında 1 var zaten rasyonel sayılarda örn: 3 bölü 2 + 1 bölü 6 eğer payda 1 ise sadece gizli olan bir açığa çıkmış olur. Biri kapatın 2x olarak yazın dağıtımı yapın yeterli oluyor. Cevap zaten doğal sayı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Rasyonel sayıların ne anlama geldiğini bilmiyorum. 2((-12+4.8)x-2)=56 bu işlemi çözemiyorum. Bu sorular bana zor geliyor, çözemiyorum.