kalpkriziii Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 369 25 Mart 2015 #1 sketchtoy.com: Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! şıklar 8 6 4 2 Seçeneklerden önemlisi nasıl çözülceğini anlatırsanız sevinirim.
sketchtoy.com: Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! şıklar 8 6 4 2 Seçeneklerden önemlisi nasıl çözülceğini anlatırsanız sevinirim.
Barış_Çetin Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #2 sketchtoy.com: Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! Yalnız soruyu a-b' nin pozitif değeri? şeklinde sorması lazım.
sketchtoy.com: Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! Yalnız soruyu a-b' nin pozitif değeri? şeklinde sorması lazım.
gdeniz123 Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 550 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2015 #3 sketchtoy.com: Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! bu şekilde olması gerekiyor.
sketchtoy.com: Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! bu şekilde olması gerekiyor.
Barış_Çetin Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #4 Galiba yanlış yaptım. Mazur gör.
gdeniz123 Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 550 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2015 #5 Barış_Çetin dedi: Galiba yanlış yaptım. Mazur gör. Genişletmek için tıkla... Sadece açılımda hata yapmışsın. Olur arada, dikkat et bundan sonra
Barış_Çetin dedi: Galiba yanlış yaptım. Mazur gör. Genişletmek için tıkla... Sadece açılımda hata yapmışsın. Olur arada, dikkat et bundan sonra