Çözemediğim Olay - Bayanlar

SysrQ#

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 yıl öncesine kadar bizim mahallemizde bir kız vardı bana ilgi gösterirdi ondan sonra bir gün gittim konuştum ama öğrendim ki kız başkasını seviyormuş anlıyamadığım iş madem sevmiyorsun ne kadar bu kadar yüz verdi bana? Şimdi kız Konya'ya taşındı mahallemize başka kız geldi o hele geçen kızdan çok daha fazla ilgi gösteriyor bana acaba bu kızlada gidip konuşmalı mıyım? Bu kızıda kaybetmek istemiyorum.

Normalde ben utanmam söylerim ama şöyle bir sıkıntı daha var, o kızı sadece sevmekle değil karakterinide seviyorum yani eğer hayır deyip yüzüme bakmazsa arkadaşlığımıda kaybedebilirim.

İlgi derken.. Mesela şu anki kız mahallede bir olay olduğunda 15 kişi felan vardık ben sana güveniyorum demişti daha sonra bir şey oldu mu demi diyip duruyor bana durduk yere onu yakalamamı istiyor yanımda dolaşıyor, vs.. beni gıdıklıyor.

Belkide bütün bunları onun arkadaşı olduğum için yapıyor.

İnternette bir yerde eğer seviyorsa göz bebeklerinin büyüdüğünü ve parladığını yazıyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey mi?

Hocam kızlar böyledir. Seni en yakın arkadaşı olarak görüyodur ondan bu kadar ilgi gösteriyordur. Anlamak güç ama yaşadıklarımı da göz önünde bulundurursam kızlar böyle hocam yapcak bişey yok. Ya doğruları söyleyeceksiniz ya da unutup gideceksiniz.

Neyse ben şimdi dışarı çıkıyorum belki o kızı görürüm siz cevaplarınızı eksik etmeyin ben daha sonra bakarım. Sağolun..

Evet yani olmuyorsa olmuyordur bazı şeyleri kabullenmem lazım güzel konuştun kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…