#Fatalt1y Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #11 SysrQ# dedi: Neyse ben şimdi dışarı çıkıyorum belki o kızı görürüm siz cevaplarınızı eksik etmeyin ben daha sonra bakarım. Sağolun.. Evet yani olmuyorsa olmuyordur bazı şeyleri kabullenmem lazım güzel konuştun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Seni eskiden seviyordum diyenle bile karşılaştım hocam. Ondan takmayın kafanıza kadınları anlamak cidden zor. Sizi gerçekten seven biri varsa oda dayanamaz maksimum 2-3 aya söyler aklınızdan çıkarmayın hocam. İyi günler.
SysrQ# dedi: Neyse ben şimdi dışarı çıkıyorum belki o kızı görürüm siz cevaplarınızı eksik etmeyin ben daha sonra bakarım. Sağolun.. Evet yani olmuyorsa olmuyordur bazı şeyleri kabullenmem lazım güzel konuştun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Seni eskiden seviyordum diyenle bile karşılaştım hocam. Ondan takmayın kafanıza kadınları anlamak cidden zor. Sizi gerçekten seven biri varsa oda dayanamaz maksimum 2-3 aya söyler aklınızdan çıkarmayın hocam. İyi günler.
S Simo Hayha Ziyaretçi 8 Eylül 2014 #12 Seviyorsan git konuş. Yoksa onu kaybettiğinde daha çok üzülürsün. (Yaşanmışlığım var maalesef.)
J4RBEI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #13 Itiraf et ve kurtul.