Çözüldü BursaGB dolandırıcılığı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

murat kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
technopatta yardımcı yönetmen
Bugun BursaGB bi oyun aldım gelmesini bekledim gelmedi mesaj attım kendilerine ve oyunun indirimi bitmiş dediler. Alacağım oyun Battlefiald Bad Company 2. İndirimin saat 3 gibi bittiğini söylediler. Gerçek şu ki oyun zaten indirimi bitmişti ve iade edeğini söylediler. Sorun olmayan oyunu satmaları ve hala satıştaydı parayı aldılar sonra düzeltiler.
Uyanıklar işte arkadaşlar buradan oyun alırken 2 defa düşünün bence hiç bulaşmayın. Eğer para iade edilmese ne yapacağımı bile bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Murat bey, ben BursaGB'den Emre.

Satın almak istediğiniz oyunun teslimat türü "Steam Gift" olduğu için, oyunun Steam kampanyası bittiği gibi sitede ki fiyatına ekibimiz tarafından ortalama beş dakika içinde güncelleme getirilmektedir. Ekibimizin yoğunluğuna bağlı olarak bu süre artabilir.

Battlefield Bad Company 2'yi aldığınız sırada Steam indirimi bitmiş olup, bittikten sonra yaşanan yoğunluktan ötürü maksimum 30 dakika kadar bir gecikmeyle fiyat güncellemesi gelmiştir. Şikayette belirttiğiniz iade işlemi ekibimiz tarafından siparişiniz iptal edildiği andan itibaren gerçekleştirilmektedir ve bakiyeniz BursaGB hesabınıza, dilediğiniz taktirde de ödeme yaptığınız banka hesabına geri yansıtılmaktadır. Ancak sizin BursaGB Misafir Girişi özelliğini kullanarak üye olmadan alışveriş yapıp ve ödemeyi PAYTR Ödeme firması üzerinden gerçekleştirdiğiniz için, PAYTR, 6,10 TL’lik ödemenizi 2-4 İş günü arasında hesabınıza iade sağlayacaktır.

Ürünün mevcut yani indirimsiz fiyatı 49,00 TL ve indirimli fiyatı da yani sizin satın alımı gerçekleştirmeden önce ki fiyatı 6,10 TL olduğundan ötürü sizin de fiyat farkını gördüğünüz üzere herhangi bir fırsat sağlayamıyoruz. Yani sizin "Kenarda falan yok mu" diyerek belirttiğiniz durum söz konusu değildir. Benzer durumlarda; Fiyat farkı çok olmadığı taktirde müşterimize satın aldığı ürün yine indirimli fiyatıyla satılmaktadır. "Bursagb.com dolandırıcılığı" adlı başlığınızı düzenlemenizi tavsiye ediyoruz. Aksi taktirde Facebook sayfamız üzerinden yaptığınız birden fazla kötü ithamların bedelsiz kalmayacağını bildirmek isteriz.

Şikayet Var üzerinden gönderilen Ekran Görüntüsü

Değerli Technopat kullanıcıları, Şikayet Var üzerinden şahsın gönderdiği ekran görüntüsünden gördüğünüz üzere, herhangi bir dolandırıcılık işlemi söz konusu değildir ve asla olamaz.

Sayın Alika kullanıcısı,

Elimizde olmayan ürünü satmıyoruz. Stoklarımız bittiği taktirde yeni stok için tedarik işlemleri başlatılmaktadır. Kategorimizde bulunan ancak piyasadan kalkmış bir oyunu haliyle satmıyoruz.

BursaGB, 2006 Yılından bu yana 200,000'den fazla oyuncuya ve bir çok bayisine hizmet sağlamaya devam etmektedir. Geçmişe dönük bir çok fuarda standı (GameX - GiST) ve G2A gibi Global çapta hizmet veren firmalarla iletişim halinde olup, mevcut olarak Perfect World ve Webzen gibi önemli oyun firmalarıyla Türkiye distribütörlüğü anlaşması bulunmaktadır ve bir çok oyun firmasını Türkiye pazarına sokmasında büyük etkenler sağlamıştır.

Merhaba BursaGB yorumunu yeni gördüm ben senin rakibin değilim. Facabook, Youtube, Steam Technopat, şikeyet.com sadece gerçekleri söyledim küfür ettim, doğru neden küfür ettim nedenlerine gelelim ben sizden sadece oyun aldım mesajlar duruyor oyunu alacağımı düzeltilmesini istedim siz de düzeltiniz.

Oyun indirimi dün bitmişti yanlış anlamın o günün dünü yani ve aldım oyunu bekledim gelmesini gelmedi mesaj attım ve cevapları oyun şu şu saat bitmiş filan sonra anlattım dün bittiğini sağ olsunlar hatalarını kabul ettiler ama oyun yok parada bilmem kaç iş günü sonra sen burada elinde olmayan oyunu neden satıyorsun, BursaGB?

Bir de oyun yanlış şeyler yazılmış açıklama profil linki filan düzelttin hadi görmedin mi? Oyunun olup olmadığını ya da indirimin dün bittiğini bile bile sattınız sonra kendinizi haklı çıkarmayın uğraşmak istemediğimden dolayı varsa 1 oyun verin dedim o kadar. Adamlar engel attılar ben de küfür ettim bir de adamlar bilmem size dava açarız siz bizi dolandırıcılıkla suçluyorsunuz filan bunun adın ne peki?

Olmayan oyunu satmak böyle olacağını biliyordum mesajları kaydettim ve paylaştım her yerde yayınladım bugün mesaj attım. BursaGB biz de sizi bekliyorduk dediler şikayeti kaldırmamı istediler verin parayı kaldırayım dedim iade ettiler demek ki insanın canı isteyince oluyormuş başlığa bana değil, Technopat'a söyle kaldırsınlar kaldırırsa tabii.

Buna dolandırıcılık denmesi pek doğru olmaz örneğin rezilliği denebilir. Çünkü adamlar böyle bir sonuç çıkınca sana zaten paranı geri iade etmişler paranı vermeyeceğiz dememişler ki. Ayrıca oyun Steam'de de indirimdeydi neden oradan almadın?

Almayacaktım zaten denk geldi indirimi bitmişti denk gelmiş alayım dedim. Bir de
parayı vermeceklerini söylemediler ama bir firma elinde olmayan oyun satmaz engel atmaz tehdit etmez telafi eder. Kuyruğu sıkışınca para iade eder mi video her şey var.

Söylediklerimin hepsinin arkasındayım yazıların 1 kısmı devamı merak edenler olarsa yayınlarım, video linki;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@murat kahraman Firmanın güncelleme yapmamış olması kendi hataları, fakat sizin attıkları ekteki gibi uygunsuz hareketler yapmanızı gerektirmez. Ufak bir mebla ve iade edeceklerini belirtiyorlar. Eğer ki sizde ürünü temin etmek istiyorsanız dolandırıldığınızı düşünüyorsanız en yakın kaymakamlığa bağlı tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz veya 175'i arayarak Alo Tükeci Hattı'na bağlanabilirsiniz.

Tamam dediğiniz gibi olsun adamlar güncelemeyi yapmayı unutmuş.
Neden inkar ediyor neden beni yalancı çıkarıyor ben mi satıcıyım onlar mı ? Engel atıyor tehdit ediyor dava filan.

Savunmayın lütfen illaki başınıza mı ? Gelmesi lazım anlabilmeniz için.
Bir de gerek yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne bankadan itiraz formu doldururum alırım dediğiniz
gibi küçük mevla uğraşmak istemedim benim başıma geldi kimsenin yaşamasını istemem.

Tamam dediğiniz gibi olsun adamlar güncelemeyi yapmayı unutmuş.
Neden inkar ediyor neden beni yalancı çıkarıyor ben mi satıcıyım onlar mı ? Engel atıyor tehdit ediyor dava filan.

Savunmayın lütfen illaki başınıza mı ? Gelmesi lazım anlabilmeniz için.
Bir de gerek yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne bankadan itiraz formu doldururum alırım dediğiniz
gibi küçük mevla uğraşmak istemedim benim başıma geldi kimsenin yaşamasını istemem.

" Kenarda falan yok mu ? " Güzel başlangıç. Üsttekini 2-3 kez okudum kaçırdığım yer olmasın diye, seni kötüyelen karalayan bir yazı yok, açık açık cevap vermiş. Sosyal medya üzerinden bana bu şekilde bir şahıs itham ederse, bende bilişim suçlarına verebilirim, adabınızı takınmanız gerek sonuçta arkadaşınız değil, bir firma ile yazışıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı