(Çözüldü) No Media Present... Hatası

dergos

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba;

Yeni bir sorunla karşınızdayım. Hemen soruna geçersem;

Aslında sorunum büyük bir sorun teşkil etmiyor. Ama windows kurduğumda sorun çıkarabilir diye önce sormak istedim. Şuan pc'de sadece hackintosh yüklü. Kurulumu gerçekleştirdim sorunsuz şekilde usbsiz boot ediyor. Ama benim sorunum şu. PC yi komple kapatıp yeniden açmak istediğimde toshiba yazısından sonra siyah ekran üzerinde no media present... yazısı geliyor bekletiyor yaklaşık 30 sn sonra clover ekranı geliyor. Bu durum sadece usb'siz boot ederken. Usb ile boot etmek istediğimde bu ekran gelmiyor direk boot ediyor pc yine usbden mi ediyor yoksa hdd'den mi bilmiyorum ama. Bilgisayarımın bios ekranı fazlasıyla kısıtlı bu nedenle sadece sürücü sıralaması değiştirebiliyorum. İşletim sistemlerinin boot sırasını değiştiremiyorum. @Vedat Ünal ile benzer özellikte bir pc kullanıyoruz hatta özellikleri neredeyse aynı. Kurulum aşamasında yardımlaştık ama onda böyle bir ekran belirmiyor ve kendisi seçimi direk clover üzerinden yaptığını söylüyor. Bu ekran bir sıkıntı mı? Veya sıkıntı oluşturur mu? Nasıl gider? Kurulum sorunsuz olduğu için windows kurmaya çekiniyorum şuan bir problem çıkar diye.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı