Çözüldü Virüslü program nasıl güvenli açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Profesyonel noob

Centipat
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
12
Merhabalar herkese ilk olarak yazım hatalarım olursa kusura bakmayın. Benim elimde bir program var ona ihtiyacım var ama program virüslü. Programın bir alternatifini de bulamıyorum. Ben bu programı nasıl bilgisayarıma virüs bulaştırmadan kullanabilirim? Uyanıklar hem programı efsane yapmışlar hem de alttan virüs bulaştırıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Virtualbox'a Windows kurup yapabilirsiniz. Ancak klasör paylaşımı, pano ve interneti kapatmalısınız.

Bilgisayarınızda Windows 10 yüklü ise ve CPU'nuz iki çekirdekli, RAM'iniz ise 4GB RAM ise Windows Sandbox kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde 360 Total Security antivirüsde Sandbox özelliği bulunmakta.
Делать uygulamanın adı rusça (Google çevirinin dediğine göre) uygulama bedava. türünü açıklayamadığım bir uygulama. programlama için desem doğru olur galiba.
Kullandığım anti virüs programı IObit malware Fighter Pro her türlü sanal makine uygulamasını denedim bile ama hepsinde çok fazla kaynak versem bile çöküyor eskiden takmıyordum virüsleri çalıştırıyordum bu bilgisayara en son BIOS virüsü bulaştığında önemsemeye başladım. Uygulama korsan değildir.
Hayda IObit mi :/
 
Neden öyle dedin, IObit bence gayet iyi.
Game Booster ile oyunları optimize ettiğini iddia eden ama arkadaki bir iki programı kapatmaktan başka bir işe yaramayan; Driver Booster ile eski, eksik veya hatalı sürücüler kurabilen; Advanced SystemCare ile sisteme bakım yaptığını iddia eden ama sistemin kaynaklarını sömürmekten başka bir işe yaramayan yazılımları yazan bir firmadan ne beklenir?

IObit'in saçma sapan antivirüslerini kullanmak yerine Kaspersky, BitDefender gibi kalitesini ispatlamış yazılımları tercih edin.
 
AppOnFly adlı bir site var. Web tarayıcısı üzerinden 1 saatlik VPS sunuyor. Çoğu kez kullandım, herhangi bir programı açarken. Siteyi sürekli yenilerseniz IP Limited hatasını alırsınız. Güzel bir servis, kullanmanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı