Merhaba.
Turkcell faturalı hat kullanıyorum. Yurt dışı Samsung cihazımın bugün IMEI kaydı son buldu. Zaten 15 gün sonra yenileme olacağı için kayıt yaptırmadım. Bunun yerine daha önce Türk Telekom bayisinden satın aldığımız ve aktif Vodafone hattı bulunan Tecno marka cihaza 2. SIM olarak taktım. Ancak "servis yok" hatası aldım. SIM'lerin yerini değiştirdim, tek SIM olarak Turkcell hattımı kullanmayı denedim ancak yine "servis yok" hatası aldım.
Müştreti hizmetlerini aradığımda hatta problem olmadığını söylediler ve hat güncellemesi yapacaklarını, telefonu kapatık 1 dakika bekleyip açmam gerektiğini söylediler. Ancak bu da işe yaramadı.
İkinci arayışımda farklı 3. bir cihaza takıp 20 dakika kullanın sonra tekrar bu cihaza takın dediler. iPhone marka cihazda denedim ve hat çeker bir şekilde yaklaşık 20 dakika bekledim. Tekrar Tecno cihaza takmayı denediğimde yine "servis yok" problemi devam ediyordu...
Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını söylediler. Ne telefonda arıza var ne de mobil hatta. Bu durumda bir şey yapamayacaklarını söylediler.
Şu an çaresice ocak ayını bekliyorum
daha önce bu problemle karşılaşan oldu mu? Çözüm önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.