SeANKA Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 47 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / Hedefi Yazılım mühendisliği okumak 9 Şubat 2022 #1 Recep Baltaş dedi: Herhangi bir işletim sisteminin çalışması için RAM şart. Zeki arkadaşına de ki Windows'un RAM kullanmasını istemiyorsa RAM'i söküp öyle açsın sistemi Genişletmek için tıkla... Şey, çözüldü butonu nerede idi? Yeni katıldım da biraz uyum sağlamaya çalışıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Recep Baltaş dedi: Herhangi bir işletim sisteminin çalışması için RAM şart. Zeki arkadaşına de ki Windows'un RAM kullanmasını istemiyorsa RAM'i söküp öyle açsın sistemi Genişletmek için tıkla... Şey, çözüldü butonu nerede idi? Yeni katıldım da biraz uyum sağlamaya çalışıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.
Çözüm e.n.e.s 9 Şubat 2022 SeANKA dedi: Şey çözüldü butonu nerede idi yeni katıldım da biraz uyum sağlamaya çalışıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında yuvarlak içinde tik işareti var, o mesajı çözüm olarak işaretleme butonu. Zaten konu çözüldü olarak işaretlenmiş.
SeANKA dedi: Şey çözüldü butonu nerede idi yeni katıldım da biraz uyum sağlamaya çalışıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında yuvarlak içinde tik işareti var, o mesajı çözüm olarak işaretleme butonu. Zaten konu çözüldü olarak işaretlenmiş.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Şubat 2022 #2 SeANKA dedi: Şey çözüldü butonu nerede idi yeni katıldım da biraz uyum sağlamaya çalışıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında yuvarlak içinde tik işareti var, o mesajı çözüm olarak işaretleme butonu. Zaten konu çözüldü olarak işaretlenmiş. Artı -1 Eksi Çözüm
SeANKA dedi: Şey çözüldü butonu nerede idi yeni katıldım da biraz uyum sağlamaya çalışıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında yuvarlak içinde tik işareti var, o mesajı çözüm olarak işaretleme butonu. Zaten konu çözüldü olarak işaretlenmiş.