Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Mart 2013 #1 Crysis 2'de kasma sorunu yaşıyorsanız ilk olarak oyunu güncellemeniz gerek. oyunun en güncel sürümü 1.9. Güncellemeyi buradan indirin ve kurun: Download Crysis 2 Patch 1.9 - This is the latest patch for the game Crysis 2 - Softpedia Ardından da ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Nasıl güncelleyeceğinizi bilmiyorsanız bize kartınızın modelini ve işletim sisteminizin kaç bit ve hangi sürüm olduğunu söylemeniz yeterli.
Crysis 2'de kasma sorunu yaşıyorsanız ilk olarak oyunu güncellemeniz gerek. oyunun en güncel sürümü 1.9. Güncellemeyi buradan indirin ve kurun: Download Crysis 2 Patch 1.9 - This is the latest patch for the game Crysis 2 - Softpedia Ardından da ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Nasıl güncelleyeceğinizi bilmiyorsanız bize kartınızın modelini ve işletim sisteminizin kaç bit ve hangi sürüm olduğunu söylemeniz yeterli.
Seco G Megapat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #2 Merhaba. Buradan indirdiğim patchi çalıştırıyorum. Arama yapıyor ama hiçbir şey bulamıyor. Bunun tam olarak çözümü nedir?
Merhaba. Buradan indirdiğim patchi çalıştırıyorum. Arama yapıyor ama hiçbir şey bulamıyor. Bunun tam olarak çözümü nedir?