Merhaba arkadaşlar benim yerel disk d gözükmüyordu. Program indirdim ve d diskini geri getirmeye çalıştım. Sonra pc resetlememi söyledi resetledim. Ntldr is missing hatası aldım. İnternetten çözümlerini buldum burada da sordum. Ama yapamadım ve bilgisayarcıya götürdüm. Adam format atamamış. Bilgisayardan anlamıyor galiba. Bende atamadım sonra adam dedi tarama yapıcam .16 saat felan sürebilir dedi. Belki daha uzun sonra ben bunu aradım dedi işlemci yanmış anakart bozulmuş bu adam bana yalan mı söylüyor ? İşlemci ne alaka yada anakart overclok mu yapıyoruz en fazla hard diskden dosya silmiş imdir ?ntldr is missing hatası alıyodum. Arkadaşlar fazla para almak için benimi kandırıyor? İnternetten baktığımda 5 dakikalık bir işlemdi ntldr is missing sorunu.
2 GB RAM var. Windows 7 32 bit. Nvidia gt 2200. İntel pentium 2.7 ghz e5400.
Böyle birşeydi galiba hatırlamıyorum şimdi.
Bilgisayarcıya götürdüm sonra adam bana bunun hard diski bozulmuş dedi ama bilgisayar açılıyordu. Ve eve geldim kendim yapacaktım usbye programı yazdırıp kasanın düğmesine bastım fan yarım tur döndü kasa açılmadı. Kasanın ışığıda yanmıyor. Ne yapıcam ben sorun nedir? Yoksa ben bu adamın dükkanına gidicem çok fena şeyler olucak.
PC'ye format atıyordum. Fakat sanırım CD çizikti eksik dosya var dedi. Yarıda kaldır bende formattan cıkmak zorunda kaldım ve yeni CD hazırladım format için.
Daha sonra pc taktım çalıştırdım fakat olmadı böyle bi hatayla karşılaştım.
Not: Eski CD takınca bu hatayı veriyor..
Bios ayarlarım:
Windows XP kurmaya çalışıyorsunuz sanırım. Ne XP'ye ne de Windows 7 kurulumlarına teknik destek sağlıyoruz. Windows 8.1 kurmak için bu konuyu referans alabilirsiniz: