Çözüm: NTLDR is missing

Selamlar,
Windows 7 / 64 bit kullanıcısıyım.
Arada sırada NTLDR IS MISSING hatası alıyorum.
Geçenlerde yine aldım restart atınca düzelmişti, şimdi üstüste yaptı, biosa girdim birşey yapmadan çıktım açıldı bilgisayar.
NTLDR IS MISSING, Ctrl+Alt+Del to restart gibi bir şeyler yazıyordu.
Hep olmuyor ama arada sırada olmasının sebebi ve çözümü nedir?
Herkese şimdiden teşekkürler...

Öncelikle merhaba. Windows 10 yüklü bilgisayarıma Dual Boot olarak Remix OS yüklemeye çalıştım ve şimdi ne Windows ne Remix OS açılıyordu. HDD'yi arkadaşıma götürdüm ve formatladık şu an NTLDR is missing press any Key to restart yazıyor. Herhangi bir tuşa bastığımda ise Intel Boot agent yazıyor. Hiçbir şekilde Boot etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, teyzemin Casper bilgisayarına USB'den format atmaya çalışıyordum, her şeyi yaptım ve formatın başlaması gereken yerde NTLDR is missing diye bir hata aldım. İnternetten araştırdım ve yapmam gerektiği söylenen birkaç şeyi denedim ama fayda sağlamadı. Şu anda Boot'u iptal etmek istiyorum (dosyalar kurtulacak bir şekilde) acaba olabilir mi? İlgili fotoğrafları yükleyeceğim yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler. Not: Bilgisayarın şu andaki işletim sistemi Win8, ben Win7 yapmaya çalışıyorum.

Sorunu çözdüm, BIOS'tan Windows8 default türü bir şey yaptım ve hatırlayamadığım birkaç ayarı değiştirdim ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunla alakalı konu açtım. Çözümü bulamıyorum Windows 10 için. Yok mu son zamanlarda bu hatayı çözen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…