PUBG Mobile kasması

Makaleler
13
Arkadaşlar, YouTube'da böyle bir video buldum. Çin Tencent emülatörünü kullanıyorlar. Videoyu izleyin, Gameloop'u kaldırıp bunu kurun, regeditten dilini ingilizce yapın Türkçe oluyor. Açtıktan sonra kasma inanılmaz gitti.
Tapınağa indiğimde deli gibi kasarken şuan 55-60 FPS alıyorum. Bi' teşekkürünüzü alırım. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, YouTube'da böyle bir video buldum. Çin Tencent emülatörünü kullanıyorlar. Videoyu izleyin, GameLoop'u kaldırıp bunu kurun, regeditten dilini İngilizce yapın Türkçe oluyor. Açtıktan sonra kasma inanılmaz gitti.
Tapınağa indiğimde deli gibi kasarken şu an 55-60 FPS alıyorum. Bi' teşekkürünüzü alırım. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim çok kötü işe yarar mı acaba? Laptopum Casper C300 bir baksana sana zahmet seninkinden kötü mü özellikleri kanka. Seninkinden daha iyiyse bende yapayım. E-Sporcuyum normalde ben Zula da tek derdim süper lig ama bir yandan farklı oyunda oynamış olalım bakalım...

Sistemim çok kötü işe yarar mı acaba? Laptopum Casper C300 bir baksana sana zahmet seninkinden kötü mü özellikleri kanka. Seninkinden daha iyiyse bende yapayım. E-Sporcuyum normalde ben Zula da tek derdim süper lig ama bir yandan farklı oyunda oynamış olalım bakalım...
MOTHERBOARD: Gigabayt A320-M CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: XFX RX 470 RS OC 4GB GDDR5 256bit DX12 RAM: Hi-Level 8 GB DDR4 2400mhz SSD: XPG 128GB SX6000 Lite NVMe M.2 SSD

Bir buçuk sene önce falan zaten Tencent ile oynuyodum ben, yani hemen herkes öyle oynuyodu. Hangi sistemle o FPS'i alıyosunuz?
Bir de hala hile var mı eskisi gibi?
Hocam Tencent kalktı Gameloop oldu. Buda Gameloop ama çin versiyonu daha iyi 7.1 sürüm bu. Orjinal gameloop 4.1 ve çöp optimizasyon leş bu süper. Video çektiğim halde 60 FPS alıyorum aşırı adam oldumu ateş ettiğimde 50 ye düşüyor sadece oda çok adam oldumu.
Hile arada bi denk geliyor çok değil.

Alternatif olarak, bilgisayarınıza veya USB belleğinize Android OS kurulabilir. İlk başlarda alışmakta zorluk çekebilirsiniz ama, denemeye değer.
Android OS'larda keymapping kötü ve mikrofon çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif olarak, bilgisayarınıza veya USB belleğinize Android OS kurulabilir. İlk başlarda alışmakta zorluk çekebilirsiniz ama, denemeye değer.
Daha önce denemiş biri olarak, maalesef istekleri karşılayamıyorlar.

Benim sistem imzamda yazıyor hocam. Denemekten bir zarar gelmez.

Hocam Tencent kalktı GameLoop oldu. Bu da GameLoop ama Çin versiyonu daha iyi 7.1 sürüm bu. Orijinal GameLoop 4.1 ve çöp optimizasyon leş bu süper. Video çektiğim halde 60 FPS alıyorum aşırı adam oldumu ateş ettiğimde 50'ye düşüyor sadece oda çok adam oldumu.
Hile arada bir denk geliyor çok değil.

Android OS'larda keymapping kötü ve mikrofon çalışmıyor.

Phoenix OS ve Prime OS kullandım çözünürlük 1024X768'den yukarı çıkmıyor, mikrofon çalışmıyor, ve sadece X86 kullanan kişiler ile eşleşiyorsun eşleme 20 dk boyunca bulmuyor yani çok saçma Tencent emülatör tek çare işlemciyi yükseltmek ama Çin emülatör denenir bakalım bir.

Phoenix OS ve Prime OS kullandım çözünürlük 1024X768'den yukarı çıkmıyor, mikrofon çalışmıyor, ve sadece X86 kullanan kişiler ile eşleşiyorsun eşleme 20 dk boyunca bulmuyor yani çok saçma Tencent emülatör tek çare işlemciyi yükseltmek ama Çin emülatör denenir bakalım bir.
Deneyin arkadaşımda kurdu çok eski PC'sine ondada kasma azalmış baya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı