denizyagizyayla Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Donmuş balığı çözüp fileto haline getirip tekrar dondurdum. Tekrar çözdürüp pişirip tüketirsem zehirler mi?
Donmuş balığı çözüp fileto haline getirip tekrar dondurdum. Tekrar çözdürüp pişirip tüketirsem zehirler mi?
DJ Sir MC Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 174 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Bozulmadan dolaba atarsan bir şey olmaz
denizyagizyayla Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 DJ Sir MC dedi: Bozulmadan dolaba atarsan bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Daha tam çözülmeden sert haliyle kestim isim bittiğinde et yeni yumusamisti streçe sarıp posetleyip derin dondurucuya attım direk.
DJ Sir MC dedi: Bozulmadan dolaba atarsan bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Daha tam çözülmeden sert haliyle kestim isim bittiğinde et yeni yumusamisti streçe sarıp posetleyip derin dondurucuya attım direk.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 10 Şubat 2025 #4 Bir şeyi çözüp tekrar dondurduğunuzda 2 şey yaparsınız; 1- bozulmayı aşırı hızlandırırsınız. 2- tekrar kristallenme olduğu için tadını bozarsınız. Eğer ısınmadıysa zehirlemez ama tadı çok değişmiş olarak karşınıza çıkar.
Bir şeyi çözüp tekrar dondurduğunuzda 2 şey yaparsınız; 1- bozulmayı aşırı hızlandırırsınız. 2- tekrar kristallenme olduğu için tadını bozarsınız. Eğer ısınmadıysa zehirlemez ama tadı çok değişmiş olarak karşınıza çıkar.