Çözünürlük değişimi sonrası renkler bozuldu

0muhammed00

Hectopat
Daha fazla  
Merakımdan önerilen ekran çözünürlüğü ayarları önerilenden daha yüksege aldım. Geri önerilen ayarlara döndüğumde ekran bozuldu. Renkler bir acayip oldu.

Driverlerinizi kontrol edin.
Driverlerde sıkıntı yok hepsini silip tekrar yükledim çözünürlûk ayarlarında önerilende fazla değere bastım sonra geri önerilen ayarlara aldım ama ondan sonra ekranda karıncalanma gibi birşey oldu

Dosya Ekleri

• IMG_20201104_102854.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 103
nvidia denetim masası varsa masaüstü renk ayarlarını değiştirden düzeltmeyi deneyin
Bilgisayarım amd ryzen 5400g amd dende aynımı birde acaba anakartı veya işlemciyi monitörü felan yakmış olabilirmiyim
nvidia denetim masası varsa masaüstü renk ayarlarını değiştirden düzeltmeyi deneyin
Bilgisayarım amd ryzen 5400g amd dende aynımı birde acaba anakartı veya işlemciyi monitörü felan yakmış olabilirmiyim
Çünkü ayarları geri önerilenlere getirirken ekran gidip geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…