Ssouvenirs Megapat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 332 Makaleler 1 15 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar çözünürlüğümü değiştirince monitörümde input not support hatası alıyorum imzamdaki sistemi kullanıyorum işletim sistemimde Windows 10 yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar çözünürlüğümü değiştirince monitörümde input not support hatası alıyorum imzamdaki sistemi kullanıyorum işletim sistemimde Windows 10 yardımcı olursanız sevinirim.
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 15 Nisan 2016 #2 Monitörünüz seçtiğiniz çözünürlüğü desteklemiyor olabilir. Önerilen yazan çözünürlüğü kullanın.
Ssouvenirs Megapat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 332 Makaleler 1 15 Nisan 2016 #3 Sorunu halletim DVI-D çıkışını kullanıyordum ve DVI-I çıkışına geçince sorunu halletmiş oldum. Konu kilitlenebilir.
Sorunu halletim DVI-D çıkışını kullanıyordum ve DVI-I çıkışına geçince sorunu halletmiş oldum. Konu kilitlenebilir.