Çözünürlük farkı hissedilir düzeyde mi?

Ondan değil arkadaş 1366x768 e kötü demiş. Anlamıyorum 5 yıldır kullanıyorum mis gibi görüntü full hd gibi geliyor bana :D :D


Ondan diyorsun anladıım. Bende kare monitörleri hiç sevmiyorum en güzeli dik dörtgen :)
Kardeşim lafım sana değil. Katılıyorum ve örnek veriyorum anlamında etiketledim :)
 
:D 5 yıl önce toplamıştım lol ü en yüksek ayarlarda 100 fps

Gigabyte G31M-ES2L

İntel core 2Duo E7500

4GB Kingston Ram

Zotac Geforce 9800GT

G41M-ES2L

İntel core 2Duo E7500

4GB Kingston Ram

Palit GeForce 9500GT

Orta ayarlarda 150 fps :) Hey gidi eski bilgisayarım hey. Saklıyorum hala satmadım. Arada tüm parçalarını söküp temizliyorum. :aşk: Ben de o civarda bir fiyata almıştım.

Arkadaşlar ayrıca ben bilgisayarı LCD televizyona bağlayacağım. Boyutu bayağı büyük. Gözler için zararı olur mu?
 
G41M-ES2L

İntel core 2Duo E7500

4GB Kingston Ram

Palit GeForce 9500GT

Orta ayarlarda 150 fps :) Hey gidi eski bilgisayarım hey. Saklıyorum hala satmadım. Arada tüm parçalarını söküp temizliyorum. :aşk: Ben de o civarda bir fiyata almıştım.
Aa pardon benim zotac değildi benimde Palit şimdi aklıma geldi :D :D :D senin anakart 1 model üst galiba :D vay anasını işlemci ram bile aynı :D Hala bu bilgisayarı kullanıyorum sadece HDD belalıydı bir tek o sorun yarattı.
 
Kalite farkı olur ama oyunlarda performans kaybı olur. Şuan kaç fps alıyorsun oyunlarda. Ciddi manada merak ettim. Burada ise testi var. Sapphire R9 270 Dual-X OC Ekran Kartı Video İnceleme

Sadece orjinal oyun oynadığım için ve bir oyunu bitirmeden başka oyun satın almadığım için detaylı performans testi yapamadım ama Sniper Elite 3 oynuyorum şu an, full ayarlar her şey açık, belki bir kaç kenar yumuşatma kısıyorum 60 FPS takıntım olduğu için.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı