AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 559 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2023 #1 Cofee talk indirdim Türkçe yamasını bulamadım. Bilen varsa indirme linkini atabilir mi? Türkçe yama yok ise direkt ikinci oyuna geçsem, ilk oyunu oynamadıgım için çok fark yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023
Cofee talk indirdim Türkçe yamasını bulamadım. Bilen varsa indirme linkini atabilir mi? Türkçe yama yok ise direkt ikinci oyuna geçsem, ilk oyunu oynamadıgım için çok fark yaşar mıyım?
ahmetdemirexe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 413 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Desteklenen dillerde Türkçe gözüküyor yamaya ihtiyacınız yok. Artı 0 Eksi
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 19 Eylül 2023 #3 AdemBeyyy dedi: ilk oyunu oynamadıgım için çok fark yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun tamamiyle chill ve hikayeli bir oyun, bir şeyler kaçırmış olmanız sizi rahatsız edebilir. Artı 0 Eksi
AdemBeyyy dedi: ilk oyunu oynamadıgım için çok fark yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun tamamiyle chill ve hikayeli bir oyun, bir şeyler kaçırmış olmanız sizi rahatsız edebilir.
KS KS AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 559 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2023 #4 ahmetdemirexe dedi: Desteklenen dillerde Türkçe gözüküyor yamaya ihtiyacınız yok. Eki Görüntüle 1949526 Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve korece var sadece? Artı 0 Eksi
ahmetdemirexe dedi: Desteklenen dillerde Türkçe gözüküyor yamaya ihtiyacınız yok. Eki Görüntüle 1949526 Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve korece var sadece?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 20 Eylül 2023 #5 AdemBeyyy dedi: Hocam oyunda İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve korece var sadece? Genişletmek için tıkla... Hocam crack oynuyor olabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla pek çok youtuber oynadı o oyunu ve Türkçe seçenekleri vardı. Artı 0 Eksi
AdemBeyyy dedi: Hocam oyunda İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve korece var sadece? Genişletmek için tıkla... Hocam crack oynuyor olabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla pek çok youtuber oynadı o oyunu ve Türkçe seçenekleri vardı.
KS KS AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 559 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2023 #6 xwa dedi: Hocam crack oynuyor olabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla pek çok YouTuber oynadı o oyunu ve Türkçe seçenekleri vardı. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam yinele teşekkürler. Artı 0 Eksi
xwa dedi: Hocam crack oynuyor olabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla pek çok YouTuber oynadı o oyunu ve Türkçe seçenekleri vardı. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam yinele teşekkürler.