Androwoda Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Nedense ben çoğaltıcı alıp mikrofon ve kulaklık takmama rağmen ikisinden biri çalışıyor. Bir uyarı geliyor ama sadece ikisinden birini seçmeme izin veriyor. Laptop kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
Nedense ben çoğaltıcı alıp mikrofon ve kulaklık takmama rağmen ikisinden biri çalışıyor. Bir uyarı geliyor ama sadece ikisinden birini seçmeme izin veriyor. Laptop kullanıyorum.
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Maalesef bir çözümü yok. İkisinden birini kullanacaksınız.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #3 Laptopunuzun kulaklık mikrofon iki ses giriş çıkışı mı var yoksa telefonlardaki gibi mikrofon hoparlör ortak tek çıkış mı?
Laptopunuzun kulaklık mikrofon iki ses giriş çıkışı mı var yoksa telefonlardaki gibi mikrofon hoparlör ortak tek çıkış mı?
emrahyildirim82 Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #4 Çözümü bu ürün. Ben kullanıyorum ve çalışıyor. ugreen usb ses kartı
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #5 Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var?
Androwoda Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #6 emrahyildirim82 dedi: Çözümü bu ürün. Ben kullanıyorum ve çalışıyor. ugreen usb ses kartı Genişletmek için tıkla... çok pahalıymış başka bir ses kartı kullanırsam olurmu Çağlar0707 dedi: Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Genişletmek için tıkla... ona pek bakmadım ama çoğaltıcıyda evde bulamadım
emrahyildirim82 dedi: Çözümü bu ürün. Ben kullanıyorum ve çalışıyor. ugreen usb ses kartı Genişletmek için tıkla... çok pahalıymış başka bir ses kartı kullanırsam olurmu Çağlar0707 dedi: Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Genişletmek için tıkla... ona pek bakmadım ama çoğaltıcıyda evde bulamadım
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #7 Androwoda dedi: çok pahalıymış başka bir ses kartı kullanırsam olurmu ona pek bakmadım ama çoğaltıcıyda evde bulamadım Genişletmek için tıkla... Ona bir bakın. Belki kulaklık ve mikrofonu birbirinden ayıran bir kablo yerine ses çıkışını çoklayan bir kablo almış olabilirsiniz.
Androwoda dedi: çok pahalıymış başka bir ses kartı kullanırsam olurmu ona pek bakmadım ama çoğaltıcıyda evde bulamadım Genişletmek için tıkla... Ona bir bakın. Belki kulaklık ve mikrofonu birbirinden ayıran bir kablo yerine ses çıkışını çoklayan bir kablo almış olabilirsiniz.
Androwoda Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #8 Çağlar0707 dedi: Ona bir bakın. Belki kulaklık ve mikrofonu birbirinden ayıran bir kablo yerine ses çıkışını çoklayan bir kablo almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl anlıycam peki bunu
Çağlar0707 dedi: Ona bir bakın. Belki kulaklık ve mikrofonu birbirinden ayıran bir kablo yerine ses çıkışını çoklayan bir kablo almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl anlıycam peki bunu
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #9 Androwoda dedi: nasıl anlıycam peki bunu Genişletmek için tıkla... Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Yada çoklayıcıya iki tane hoparlör bağlayın bakalım ikisinden de ses gelecek mi?
Androwoda dedi: nasıl anlıycam peki bunu Genişletmek için tıkla... Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Yada çoklayıcıya iki tane hoparlör bağlayın bakalım ikisinden de ses gelecek mi?
Androwoda Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #10 Çağlar0707 dedi: Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Yada çoklayıcıya iki tane hoparlör bağlayın bakalım ikisinden de ses gelecek mi? Genişletmek için tıkla... bunu zaten daha demin sormuştunuz dediğim gibi bakamamıştım zaten çoklayıcıyı arıyorum en son 6 ay önce almıştım kullanamadığım içine biyere koymuştum Çağlar0707 dedi: Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Yada çoklayıcıya iki tane hoparlör bağlayın bakalım ikisinden de ses gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Vallaha nerede bilimiyom
Çağlar0707 dedi: Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Yada çoklayıcıya iki tane hoparlör bağlayın bakalım ikisinden de ses gelecek mi? Genişletmek için tıkla... bunu zaten daha demin sormuştunuz dediğim gibi bakamamıştım zaten çoklayıcıyı arıyorum en son 6 ay önce almıştım kullanamadığım içine biyere koymuştum Çağlar0707 dedi: Peki çoklayıcınızın bilgisayara giren jak kısmında 2 halka mı 3 halka mı var? Yada çoklayıcıya iki tane hoparlör bağlayın bakalım ikisinden de ses gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Vallaha nerede bilimiyom