HomeTech Alfa 800C Intel Celeron N3350 4GB 64GB eMMC Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
2 Kat birim fiyatından biraz daha fazla vererek neler alabiliyormuşuz görelim.
Kader. Bazıları gelip okuyun çalışında alın edebiyatı yapar. Onlara iyice uyuz oluyorum. Avrupa 10 yaşındaki çocukların kolaylıkla ulaştığı şeylere çalışıp didinip ulaşamayan insanlar var bu ülkede.
Coğrafyadan kastı benim gibi bu sözde ülke olarak bakarsak, evet bizim gibi genç insanlara göre öyle.
Bizden önceki nesil (boomerlar) ülkeyi geliştirmedi, ve biz doğup büyüdüğümüzde "siz ülkeyi geliştireceksiniz" gibi sözler söylerler.
Bu mantığa göre kader, şimdi boomerlar da gençti onlar neden ülkeyi geçiştirmedi diye sorarım?
Bu söz doğru mu sizce? Bana göre coğrafya kaderindir. Bunu ister bölge ister ülke ister şehir olarak düşünelim. Coğrafya insanın kaderidir. Başkaldırıp farklı coğrafyalara yol alabilirsin ama yine de kaderine izini bırakmıştır coğrafyan.
Kesinlikle kader. Avrupa'da doğan bir çocuktan hayata 5-0 başlıyoruz. Mesela biz X seviyesine çıkıyoruz, bunun için bizim 10 kat çalışmamız gerekirken; Avrupalı bir çocuğun 2 kat çalışması gerekiyor.