Eston37 Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #1 Benim gördüğüm nerdeyse her BIOS mavi arka plan vb. şeyler. Bi tek bu sitenin videolarında gördüm değişik BIOS'lar. Neden öle acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Benim gördüğüm nerdeyse her BIOS mavi arka plan vb. şeyler. Bi tek bu sitenin videolarında gördüm değişik BIOS'lar. Neden öle acaba?
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #2 Yeni nesil anakartlarda daha basit ve şık tasarım kullanılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Firestorm.x92 Hectopat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 667 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #3 Yeni EFI/UEFI(Güncel olan UEFI' dir.) BIOS lardan bahsediyorsun sanırım. Mavi BIOS ekranı geçileli çok oldu masaüstünde, bu yeni BIOS larda fare bile kullanılabiliyor.
Yeni EFI/UEFI(Güncel olan UEFI' dir.) BIOS lardan bahsediyorsun sanırım. Mavi BIOS ekranı geçileli çok oldu masaüstünde, bu yeni BIOS larda fare bile kullanılabiliyor.
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #4 Neden mavi? Konu ile ilgili @Bill Gates'i çağıyorum. Renkli olan ise UEFI BIOS oluyor. UEFI Nedir? - Technopat Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Neden mavi? Konu ile ilgili @Bill Gates'i çağıyorum. Renkli olan ise UEFI BIOS oluyor. UEFI Nedir? - Technopat
Eston37 Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #5 Resul.A dedi: Neden mavi? Konu ile ilgili @Bill Gates'i çağıyorum. Renkli olan ise Uefı bios oluyor. UEFI Nedir? - Technopat Genişletmek için tıkla... Anakartım bayağı eski. İmzamdaki kart, bunu UEFI yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Resul.A dedi: Neden mavi? Konu ile ilgili @Bill Gates'i çağıyorum. Renkli olan ise Uefı bios oluyor. UEFI Nedir? - Technopat Genişletmek için tıkla... Anakartım bayağı eski. İmzamdaki kart, bunu UEFI yapabilir miyim?
Sasha UKR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.298 Makaleler 6 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Universite öğrencisi, ekonomi 2 Nisan 2015 #6 Yapamazsın. Silinen üye dedi: Anakart'ım bayağı eski imzamdaki kart bunu UEFI yapabilirmiyim? Genişletmek için tıkla...
Yapamazsın. Silinen üye dedi: Anakart'ım bayağı eski imzamdaki kart bunu UEFI yapabilirmiyim? Genişletmek için tıkla...